tazeaaanne Papatyaaa__ Ali ünyazıcı karışık bitki çayı sarı kutuda üzerinde pembe milk tea yazıyor Trendyol da da var ama daha pahalı yorumlarına bakabilirsin
_tuuggcce_ Papatyaaa__ ben bi postta daha söylemiştim. Benim doktorum laktom adlı bi içeceği önerdi. Ondan alıp içiyorum. Laktosuz süt ile onu karıştırıp içiyorum. Tadı güzel. ☺️
Gulkar Bulgur pilavı ,yarma ve semizotu bana en çok bunlar süt yapmıştı pilav yerine acısız kısır filanda yiyebilirsiniz
Limon06 Papatyaaa__ stres siz bır ortam ve bol su başka bıseye gerek yok sütün %yüzde 87 si sudan oluşurmuş Gunde 3 litre su içiyorum sadece yeterli oluyor hastanede doğum yaptıgım da ebeler bana emzirirken bebekle göz teması kur etrafla konusma onunla ilgilen onu sev dedıler gercekten çok doğruymuş o an ona odaklanmak çok faydalı oluyor 🤗
Papatyaaa__ M198935 kuru dut buldum ama üzüm incir ve karanfil şuan yok onlar olmasa yapabilirmiyin yarın alırım artık🥺
pikachuu yorgunanne_ evet hatta sok marketten alıyordum. Şimdi yine hamileyim bozadan başka bişey kullanmıcam
gudmorningbeya Papatyaaa__ ben emzirmek için savaş veren annelerdenim 4. Ay meme reddi başladı sütüm azaldı vs yani bir sürü şey var sayabilirim… Dut kurusu Kuru incir Boza Bulgur Dereotu Bestlak damla Brewers yeast B12 E bebekteki malt içecekler Naturpy milk tea Tahin helvası Çemen otu tohumu Isırgan otu tohumu şimdilik aklıma gelenler bunlar yani yemediğim içmediğim şey kalmamıştı… Burçak bisküvi bir de :)