Papatyaaa__ Merhaba güzel anneler nasılsınız bu post anne ve anne adaylarına fikir olsun diye acıldı süt artıran besinler neler.?ne yapmamız gerekiyor hepimize fikir olsun😊✨şimdiden teşekkürler.)
HMH Papatyaaa__ havuç dereotu maydonoz hurma bildiklerim gebe okulunda söylemişlerdi internette de okumuştum ☺️
pikachuu Papatyaaa__ herseyi denemiş biri olarakkkkkk boza yo teeeeeek geçerim. Kesilen sütümü fışkırttı resmen
LavinsMom kahvesever__ ay bulgur pilavi sut mu yapiyormuss ne guzel haber buu 😄 en sevdiyim sey. Bunu aklimin bir kosesine yazdim 😍
Papatyaaa__ LavinsMom bende sabahtan anca bulgur yerim artıkın🤭çok severim emziren bir anneyim bu arada☺️
Masalnesli LavinsMom bı yandan süt bı yandan da aşırı gaz yapıyor ben ne zaman yesem yazık yavrum kıvranıyor zaten gazlı bebek 😳
LavinsMom Papatyaaa__ henuz bebegim dogmadi ama simdide cok seviyorum. 😄 Doguncada yerim oh mis . Ye ye afiyet bal seker olsun
Egemoms1303 Papatyaaa__ evet evet canım çok aşırı farkediyor diyordu salatasını falan yapıyordu 🥰 bizim doğuma daha var bakalım denicem de 🤭
_tuuggcce_ Tahin helvası, bulgur pilavı, dereotu, havuç, hurma, kuru incir, yeşillik, fındık, badem, kabak çekirdeği
Papatyaaa__ _tuuggcce_ fındık ceviz badem falan çok tüketiyorum şuan yeni başladım bi ara grip oldum sütüm azaldı post açtım ki hem ben hemde herkes faydalansın😊🫶
tazeaaanne Bende kuru dut kaynatıp içiyorum birde e ebebekten bir çay aldım onu içiyorum düzenli içmiyorum ama faydası olduğunu düşünüyorum bunun yanı sıra bol su ve uyku süt için en önemlisi bu bence az su içtiğim veya uykusuz kaldığım zaman sütüm direkt etkileniyor . Ayrıca öğün atlamayın beslenmenize bol meyve tüketmeye de dikkat edin onunda etkisi oluyor 😊