ssa239688 Kızlar femara yı doktor 3 tane birden alacaksın dedi acaba başta yanlış anladım mı acaba diye düşündüm ama baya onu demek istemişti sıkıntı olmaz umarım o şekilde kullanan oldu mu
Ezel16 ssa239688 Canım bende yeni regli oldum doktorum adetin 3. günü sabah akşam 5 gün femara kullan adetin 9. günü kontrol gel dedi bakalım ..
Taze_anne1990 Ben adetin üçüncü günü başladım sabah akşam 1 er tane bes gün ictim 11 günüde ignemi vurulmustum
Ruhal Rockyy büyüdüğünü farkettiniz mi acaba benim ilaç biteli üç gün oldu ne ağrı var ne başka bir his buyumeyecek herhalde
Rockyy Ruhal büyüdüğünü hic anlamadim bende büyümedigini düşünmüştüm ama endisenlenmeyin bence femera büyütüyor igneden sonra kasıklarımda batma olmustu sadece
Esrashshshssh Ruhal ben aşılama için tedavi görüyordum 9cm olmustu doktor 2 gün sonra gel dedi 2 güne kadar maden suyu içtim muz yedim femara içtim gittim 20 olmus
NovaVina_ Klomen kulkaniyorum bende 1 ay araliklarla. Bu ay 2. Kutumu kullanacagim. Yjmurta takibi yapamiyoruz yurtdisinda oldugumuz icin ama ona gore cinsel perhiz gun sayisini uzatiyor mesela.