Sevilay33 31 haftalık gebeyim bebeğim bir buçuk hafta geriden geliyormuş ☹️ aynı durumu yaşayan var mı ? 31 haftada ortalama kaç kilo olmalı bebekler
Rzgrn_Annesi133 Sevilay33 aynı durumu yaşıyorm 1300 dü geçen hafta şuan 31+5 im yarın 31+6 kontrolüm var inşallah almıştır
Rzgrn_Annesi133 didemkose Banada 2 hafta karın bölgesi geride 1 hafta kendisi dediler bi hafta sonra gel dedi yarn bi haftam olcak gtcem inşlallah düzelmiştir ama doktorum korkma minyon oluyor en fazla dedi
didemkose Rzgrn_Annesi133 37 haftaya kadar durup sonra doğum olcak dendi mi bana böyle dediler yarın benimde kontrolüm var
didemkose Sevilay33 sağlıkla kucağımıza alalım pozitif olmak için çabalıyorum ama sürekli kafam takılıyor
didemkose Rzgrn_Annesi133 hakkımızda hayırlısı olsun sağsalim sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah dualar edelim birbirimize
Rzgrn_Annesi133 didemkose korkma canm benm ilk oğlumda 1 hafta gerideydi 37 haftada 2800 doğdu şuan tosun gibi ben korkmuyorm sağlıklı olsunlar da bugün gidelim bakalım ne dicek doktor