balkizim_06 32 haftalık hamileyim otururken bsy yok ayaga kalkarken vajinam acıyo Korkuyorum erken doğum belirtisi olabilir mi? Yardım edin lütfen
Canann1601 balkizim_06 ben de 31 haftalığım aynı durum bende de var ayağa kalkınca çok ağrı oluyo hatta afedersin dokununca bile ağrı var. Yarın kontrole gidicem sorucam doktoruma
Bebekanne__ balkizim_06 35 haftaligim bende de var aynısı ve karında batma yanma oluyo araştırdım hep normal diyo herkes
Pinar0808 balkizim_06 38 haftalık olduk 32.haftadan beri oluyor kasık ağrısı bacak arası vajina ağrıları.bugün çatı muayenesi etti doktorum sıfır açıklık sancıda çıkmadı.normal yani ileri haftalar olduğu için.çok ağrınız olmadığı sürece
mimar_anne balkizim_06 Canann1601 Bebekanne__ Birmelekbirbebekannesi Pinar0808 Kızlar o yaşadığınız şey çatı ağrısı 29. Haftadan beri çektim ben yatakta sağdan sola dönmek ölüm gibi gelirdi oturup kalkarken afedersiniz sanki yumrukla vurmuşlar gibi acıyordu vajinam ama normal bebek baskı yapıyor 38. Haftada doğum yaptım sezaryen o zamana kadar da devam etti korkulacak bir şey yok 🙏🏼☺️
Birmelekbirbebekannesi Bende de var zaten serklajlı gebeyim sağımdan soluma dönerken bile canım yanıyor 35. Haftadayim bende
tgbadlgzr Yazılanların hepsi bende de var 28. Haftadan beri. Şuan 30+3. Normalmiş ama herkes öyle yazıyor
Bebekanne__ mimar_anne ay aynı tarif ettiğiniz gibi cuma günü gidicem zaten doktora diye acile gitmedim hareket ediyor bebeğim diye bide korkmadım ama canım çok acıyor geçmiyor göğüs altından bi başlıyor vajinaya kadar yanma ağrı iğne batmasi hepsi karışık oluyor 😪😪😪