Esracmmm Hafta da tuvaltee biraz zor çıkıyorum gaz sıkıntım da var midem hafif bulanıyo sanki sindirim problemleri yaşıyorum üşüttüm mü normal mi bilmiyorum süt içmeye başladım ondan olur mu tuvaltte de biraz yaparken ağrı oluyo karnımda
Churcill Esracmmm süt gaz yapar tabi ama bebek mideye bağırsaklara baskı yaptığı için de kabızlık gibi sorunlar görülebilir. Bol su için sıvı şeyler tüketin
Htp1997 Esracmmm Bende birkaç gündür zor çıkıyordum sabahları özellikle kayısı yedim bol su içtim iyi gelmeye başladı. Bugünde pırasa yaptım bağırsaklarım çalışsın diye ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum bu seferde fazla çalışmaya başladı bağırsaklarım
22152215 Esracmmm 33 haftalık fazla ıkınma yüzünden kanamam oldu vajinadan. Erken doğum için iğne yedim. Doktor ıkınma dedi beslenmeni değiştir dedi. Klozeti asla sevmem şu an klozet kullanıyorum ve her gün elma vb yiyorum rahat yapmak için
Taze_anne1990 Kadim dogum doktorunuza söyleyin bende baya kötü olmuştum.surup verdi iyi geliyor zorlamayın doğumu tetikler ikinmak
Elfckmn Son aylarda kabızlık çok normal hatta doğumdan sonra da lohusalıkta çok oluyor bu durum beslenmenizi düzenleyin eğer hala devam ederse doktorunuzla görüşün derim
Esracmmm Churcill Htp1997 Cocuk_Gelisimci_Anne kızlar sancı olamaz demi bu ya gaz veya tuvalette oluyo biraz sürekli değil birde midem kötü çok karıştırıyorum
Churcill Esracmmm benim sancım karın ağrısı regl ağrısı şeklindeydi. Bel veya sırt ağrısı şeklinde yaşayanlar da var genel olarak. Mide bulantısı doğum belirtisi olabilir fakat gaz durumunun doğumla ilgili olduğunu sanmıyorum hiç mi geçmiyor?
Esracmmm Churcill geçti canım tuvalete gidince çok zorlamamaya çalıştım birde sanırım bu ara yediklerime dikkat etmedim katı yedim hep