Sinem-21 Kızlar yarın doğumum var doktorum kilosu önden gittiği için gün verdi ama ben erken olmasından ve kuvöze girmesinden tedirginim bu haftada doğum yapanlar yazabilir mi inşallah girmez sağlıkla doğar bebeğim dua edin nolur 😔
Kuzeyguney Sinem-21 inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebisini kuveze girmeden bende yarın gidicem sanırım doğuma alır ağrım var çok acilmam var gibi hissediyorum bıçak saplanır gibi ağrı oluyor vajinamda bebeğimin hareketleri azaldı inşallah birşey yoktur
Asenova- Sinem-21 Inshallah sizin ve bebeginiz icin Hershey yolunda gider Rabbim sağlicakla kucağiniza alirsiniz Inshallah 🤲🏻💗
Nazalex Sinem-21 bu sezaryen sebebi değil ama. Doktorunuzun sırf bu sebeple sezaryene alması çok saçma geldi
Kuzeyguney Kuzeyguney 36 haftalık doğum yapan tanıdığım var hemde erkek bebekte sağlıklı şekilde doğurdu umarım seninde öyle olur
Kuzeyguney Sinem-21 bebişin kilosu hızlı ilerliyorsa eninde sonunda sonu sezeryan 37 haftalık bebek gelisimini çoğunu doldurmuş bence bekleyip anne vicudunu yormasi daha kötü olur
Kuzeyguney Sinem-21 hayır hayır erkek bebekler kız bebeklere göre geç doğuyor ya ondan dedim kız bebekler 37 den sonra geliyor yüzde 80 i erkek bebeisler 9 ay 10 gün filan ondan dedim
Kuzeyguney Sinem-21 içini ferah tut kuruntu da yapma tek dusunucegin bebeğini kucağına almak olsun gerisi herşey düzelir Allah’ın izniyle
Milen7 22 gün önce 37+1 de doğum yaptım 2500. Kg doğdu küveze girmedi şükür, 33.haftada ciğer geliştirici de vurulmuştum Sinem-21
Ladybird06 Sinem-21 yüksek ihtimal girmez canım, içini ferah tut sağ sağlim kavuşun inşallah Rabbim yardımcımız olsun.