• Gebelik
  • 12. Hafta cinsiyet yanilmasi olur mu

Merhaba hanımlar 💗 12 haftamda etlik şehir hastanesinde bebegimin yüzde 95 erkek olduğunu söylediler ancak alışveriş yapma dedi doktor :) şuan 16+4 hafta olduk ancak bulunduğum ilçedeki hastane doktorum halen cinsiyeti göremediğini söylüyor. Diğer doktor 1 ay önce nasil ben sormadan görüp söylüyor da kendi doktorum göremiyor. Sizce erkek bebekte yanılma olur mu ultasona göre ise 17+5 haftalık üstelik.

Gizemleyim Yanılma oluyor erken haftalarda bana 16. Haftada kız demişlerdi 18 de erkek olduğunu öğrendik erkek bebeğim oldu

Gizemleyim 12+2 de öğrenmiştik biz ikiz benim biri %100 diğeri %98 demişti 28 haftalık olduk yanılma olmadı biz de ama olabilir tabi bebek pozisyon değiştiyor sürekli diğer doktor ondan görememistir ama detaylı da netleşir o zamanı bekleyin bence alışveriş için

Gizemleyim daha bugün bir tanıdığım erkek denilen bebeciğinin kız olduğunu öğrendi oda 12 haftasında erkek denmişti ☺️

Agmete23 erkekte yanılma olmaz diyordum kendi kendime , olabiliyormuş demek ki çok şaşırdım 😊

Gizemleyim bence alışveriş için detaylı ultrasonu bekle ne olur ne olmaz. Gerçi ben erkek olduğundan emin olsam da ara renkli kıyafetler aldım ikisi de giyer diye. 😂 benim 14. Haftada belli olmuştu ama doktor pipisini yakından göstermişti sen gördün mü

Benim 12. Haftada doktorum kız demişti ve değişmedi. Ama erkek denildiğinde değişme ihtimali olabiliyor diye duydum çünkü birçok doktor göbek bağıyla bebeğin organını karıştırıp erkek zannediyormuş o yüzden erkek gördüyse değişebilir diye duymuştum bende çevremden

bnyogz benim 12 haftada yüzde 80 kız dedi özel doktor daha sonra başka üniversite de yine başka özel doktor 16 hafta da 99 kız dedi 22 haftada detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendik şok olduk şuan 37 haftanın içindeyim haftaya doğum olur Allah nasip ederse 🤲

bnyogz evet biraz önce kiz gibi görüyorum3 cizgi var kiz bence dedi

Agmete23 ya gerçekten simdi doktorum kiz görüyorum ben dedi 🤗 erkekten kıza Döndü 🤗

Gizemleyim evet erken zamanda erkeğe çok ümit bağlamamak lazım 🫢 rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayip nasip etsinler inşallah ☺️🌸

Doktorlar kesin erkek veya kiz dese bile detayli ultrason olmadan bisey almayin tavsiyemdir. Detaylida net sekilde kesinlesiyor yanilma payi kalmiyor

Mhmt1234 ay göstermedi mi acaba kendini 😊 işte herkeste farklılık gösterebiliyor demek ki benim de bir tanıdığım 7. Ayında kız değil de erkek olduğunu öğrenmişti🙈 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah