Tuze Senosss77 Benimki ender görülen bir durum olduğu için heyet onayı konuşulmadı. Tamamiyle sağlıksız gebelik
aycatanriverdi Tuze ben güngören hastanesinde perinatolojiden muayene oldum detaylı baktılar çok memnun kaldım ayrıca doktorları prof bence bi görüşün orayla kızlar
GulserenKY Tuze Bizim de iskelet sistemiyle ilgili rahatsızlığımız vardi. Kol ve bacaklarda kisalik. Kafa da yonca yaprağı şekli. Kemikler de yamukluk var bazı yerlerde erken kapanmalar var tanatoforik displazi türünde yüzde 95 ihtimalle. Doğarsa yaşamaz dediler. Doğunca hemen yoğun bakıma aldılar. 1 hafta kaldı sonra kendisi nefes alıyor etmesi normal diyerek taburcu ettiler. Genetik testler verdik ama söyledikleri hastalıklar çıkmadi. Krozomon testleri yapıldı birsey çıkmadım 4. testimizi verdik hala birsey bulamadılar. Şimdi beyin emari çekildi kafa da yonca yapragi sekli yok dediler. Sadece bacaklarında kisalik var. Bende özele gittim perinatolojiye gittim hep söylenen söyler bunlardı ama şimdi o dedikleri şeyler çıkmıyor kızım 7 aylik oldu. Sizde başka doktorlara gidin isterseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.
Tuze Senosss77 Şu an işlemler yapılıyor. Aldırmaya karar verdik. Normalde bu tür erken alımlarda bebeği aldırdıktan sonra testte götürürlermiş. Ben de ona bile gerek duyulmadı. Aldırmayı bekliyoruz şu an.
AslanKadini Tuze benim bebeğim doku bağları gelişmedi 10000 de 1 görülen biseydi ikili taramada öğrendim. Doktor bu çocuk yaşamayacak durumda dogamayabilir dedi iç organlar sorunlu gelişmiş dedi. Genetik test verdik sorun yok eşimle akraba değiliz bu da bizim imtihanimiz dedik kabul ettik ve yavrumuzla mayısta vedalaştık. Herseyin hayırlısı eğer bu çocuk sana zarar veriyorsa sağlığına falan aldırmak lazım gelir çünkü sana zarar verecek diye. Benim bebeğim nefes alıp verisimi öyle bi etkiledi ki ben o hafta dedim bu bebekte sıkıntı var beni kötü etkiliyor diye randevuma gittim öğrendim.
YaSeEeeee AslanKadini size de çok geçmiş olsun Sağlıklı gebelikler dilerim peki patolojiye gittimi sorun neymiş bakıldı mı acaba
YaSeEeeee Tuze Canım Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, yaşadığım gördüğüm birşeyi paylaşmak istiyorum alt komşum 3.gebeliğiydi her hastane bebeğin sakat otizm down herşryi dediler 9 ay boyunca alınacak diye beklediler ama anne hep aldırmayacağım dedi ne olursa olsun dedi çapa hastanesi canlı bomba dedi bebeğe anne ölecek dedi neler neler… Ve bebek doğdu nur topu gibi bir oğlan ismi yaman hiçbir sorunu yok şükür belki bu bir sınavdı ve onlar kazandı umarım sizde kazanırsınız 🤲🤲
AslanKadini YaSeEeeee gitti bazı gebelikteki bu sıkıntıların sebebi yok yani genetik de değil bi şey bulamıyorlar .. bana genetik sorun yok sadece doku bağları gelişmemiş hani tekrar edecek bisey değil genelde dedi. Teşekkür ederim Amiin hepimize inşallah.. simdi tekrar hamileyim ama bunda o tarz bi sıkıntı çıkmadı sağlıklı ilerliyor çok şükür. Yani her şey imtihan kardeşim ben Rabbime sığındım hep kısmet ♥️
Tuze YaSeEeeee Teşekkür ederim patolojiye göndermeye gerek bile görmediler. Bir çok yetersizlik buldular.
Demircimom Geçmiş olsun süreci kolaylıkla atlatmanizi dilerim hakkınızda hayırlısı daha iyi sağlıklı haberlerle gelirsiniz buraya inşallah
Tuze Sonuç: Normal doğum olarak doğumumu yaptım. Dedikleri gibi bebekteki sorunlar çıplak gözle bile görülüyordu ve kalbi durmuştu. Huzur içinde uyu meleğim 😔
Barabar Tuze çok geçmiş olsun zorlu bir süreç bende benzer aşamalardan geçerek bebeğimle vedalasmistim. İnşallah sağlıkli bir gebeliginiz olur çünkü şifa oluyor insana 🙏
Ebruuugunes Tuze kalbi durmuş ise dogmadan önce zaten karnınızda ölmüştür Rabbimin imtihanı üzülmeyin inşallah cennete sizi köşklerde bekler meleginiz 😍
isum Tuze yanlış anlamayın ancak, bu çocuk sizin cennet anahtarınız olur, zaten belirli bir ömrü var, bir gün bile yaşasa sizin için şefaatçi olur, ben size aldırmayın derim
Ebruuugunes Tuze ben hicbir test yaptırmadım yaptırmam da kardeşimde anneme down sendromlu dendi kardeşim sapa saglam rabbim ne yazmışsa eger o olur ve bende ne oglumda nede şuan 2ye yaptırdım rabbimden gelen herşeye razıyım ondan hamileligimi zindana ceviremem günahı vebali cok malesef 😢