Aysehaldun MelteM2cck merhaba üsküdar hastanesi muayene ücreti ne kadar toplam detaylı ultrason ne kadar maal oldu
Mevlude_Sahin Zahrae Daha bugün yaptırdım. Çamlıca medipol 3,200 tl idi, 22+1 haftalık. 2 ay önce falan sorduğumda 2,200 tlydi zaman gelmiş. Hastane de öğrendim 😅🤦🏻♀️
Yenianne7 Dpdpdp Feride mimaroglu na takipliyim memnunum şimdilik. Perinatolji bölümü olarak Başak kayayı tavsiye etti fiyatı ondan aldım
LEYLA199182 mrvkrbyk siz kontrolerinizi hospital de mi devam ediyorsunuz bende oraya gidiyorum Nil hanıma takipliyim 🤗
LEYLA199182 mrvkrbyk kaç haftalık senin benim 19+3 günlük cinsiyet erkek ben nil hanıma yeni başladım sen ne zamandan beri gidiyorsun memnun musun
Gamzeramo Zahrae ben 21+3 um suan haftaya gidicem Bağcılar safak hastanesine detaylı ultrason icin ucreti 915 tl en uygunu o ve cogu tanidigmiz o hastaneye gidiyo
mrvkrbyk LEYLA199182 Bende 20+6 daym canım en başından beri hep Nil hanıma gidiyorum kızım olacak benimde memnunum sadece fazla yogun bir doktor yani ona güveniyorum
LEYLA199182 mrvkrbyk evet aşırı yoğun randevu sattini geçiyor baya bekliyorsun 🤗 ama iyi birine benziyor sonuna kadar da öyle gider doğum fiyatlarını öğrendin mi gerci bizim 2024 yilina geliyor doğum
mrvkrbyk LEYLA199182 sezeryan 12 normal 10 diye duymuştum bir ay önce bi tanıdığım dogum yaptı ama yine zam gelmiş olabilir
Zahrae Cgllay bende Bakırköy’de oturuyorum acaba ücretsiz devlet hastanesi ve randevu almadan mi yoksa nasil yaparım çok çok teşekkür ederim
Cgllay Zahrae Evet devlet hastaneleri ücretsiz zaten randevu içinde hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz ya da Mhrs den randevu olusturabilirsiniz yoksa 182 idi galiba oradan alabilirsiniz tam hatırlamıyorum çok oldu ben yaptıralı
Sahsenem34- Cgllay Randevu nasıl aldınız özel çok pahalı olunca ben yaptirmaktan vazgeçtim devlette de randevu bulamıyorum
Cgllay Sahsenem34- yukarıdaki yorumda bahsettim hanfendi devletten randevu nasıl alınıyor yazıyor orda mhrs yada alo 182