Kbr_11 Kızlar uygun fiyatlı beni bir iki yıl idare ettirecek duruşu kibar olan kullarımı rahat modeller nelerdir , birde travel sistem kötü diyenler var kullanalar mi var mı nasıl
Minnakkurabiyeveannesi27 Kbr_11 Canım kesinlikle 4 baby nin kabin boy bebek arabasını tercihlerin arasında en başa koyman gerek harika bir bebek arabası değil 1-2 sene seni bebeğin 4-5 yaşına kadar bile idare eder ikinci bir bebek bile buyutebilirsin ve fiyat olarak da gayet makul
Beyzanrrr Kbr_11 bnm de travel sistem ben almadım hediye geldi nasıl bilmiyorum Şubat’ta doğum yapacağım siz yine uygun bulmussunuz arabayı ben baktığım da 7-8 milyar yaziyordu
gudmorningbeya Kbr_11 marka olarak bilmiyorum benimki Kraft travel sistemden çok memnun kaldım çünkü yazın baston bebek arabası almıştım lanet ettim satmaya yer arıyorum şimdi travel gibi asla olamaz… yer sıkıntınız yoksa ve asansörünüz varsa öneririm
Kahverengi Kbr_11 ben ebebekten graco travel sistem bebek arabası kullanıyorum doğumdan itibaren hem pusetli hem pusetsiz kullanıla biliyor sıksıkta indirime giriyor indirimde 5000 tl civarına düşünüyor ben aldığımda daha uygundu 2 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok Allah nasip ederse şuan yeni hamile oda aynı arabayı kullanıcak
Deletedmom_116 Minnakkurabiyeveannesi27 bende dicektim benimki ondan pusette takılabilir çift yönlü ve sensörlu bir araba olduğu için tek başıma heryerde rahatlıkla kullanıyorum toplu taşimaya tek başıma biniyorum sensoru sayesinde tek elle katlanıp aciliyo Bizim ev biraz merdivenli on basamak falan var tek ellimde oğlum tek elimde araba cikiyorum fiyatida 2500 civarı
Minnakkurabiyeveannesi27 Deletedmom_116 Gerçekten harika bir ürün keşke bende daha önce karşılaşmadım da alsaydın cevrendeki herkes kullanıyor ve aşırı memnun hiç bir şekilde yer sorunu olmuyor adeiginiz gibi kullanımı rahat katlanilbelmesi tek elle zaten herşeye bedel
Gunesdunyaa Prego aria aldım. Daha dışarda sürme fırsatımız olmadı ama güzel duruyor fiyatı da ne ucuz ne pahalı 4150 ye aldım.
Deletedmom_116 Minnakkurabiyeveannesi27 aynen öyle Valla eşim ne gerek var otobüse bin in zorlanirsin diye dalga geciyodu tek başıma hallediyorum hiç zorlanmadan
Minnakkurabiyeveannesi27 Deletedmom_116 Erkekler pek anlamıyor canım böyle şeyleri biz kadınlar daha arastirmaciyiz neyin işimize yarayıp yaramayacağını biliyoruz da ona göre hareket ediyoruz Daha birde otobüste katlayın demeleri olmuyor mu şoförlerin o daha kötü en azından bunda rahatlık var hemen tık diye katlanıyor valla valiz misali sürüp gidiyorsun daha ne olsun
MelteM2cck Kbr_11 https://www.hepsiburada.com/baby-home-940-corso-ift-ynl-6-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBCV00000URS3C?magaza=Ayhan+%c3%87ocuk&url_src=and-product-detail
Glcn-61 Kbr_11 walla Kraft kabin boy bebek arabası şu an fiyatı bilmiyorum ama trendyolda indirme giriyor dışarıya göre daha uyguna da geliyo tek elle katla aç yer de kaplamıyor hafif .. traveller hem çok ağır büyük yer kaplıyo asansörün yoksa zaten ayrı bi sorun ..
Deletedmom_116 Minnakkurabiyeveannesi27 aynen öyle otobüste katla falan diyemez kimse Özellikle yeri var arabalarimizin katlamam valla ben otobüste çocuğumu koymucaksam arabayı napcam
Deletedmom_116 nurcan05 mağazadan aldım ben deneyerek sizde bakabilirsiniz mağazalardan daha iyi olur deneyin bakın sürüşüne
Deletedmom_116 nurcan05 çıkar tabi nettede magazalarda sizin orda varmı bilmem ama elif bebe toptan bebe cıvıl buralardan bakabilirsiniz
nurcan05 Deletedmom_116 4Baby Drone Kabin Lüks Bebek Arabası diyor kendi sitesinde model bu demi tam olarak
Deletedmom_116 nurcan05 drone değil benimki normal 4 baby olanı drone olanın tepesindeki şeyin adını unuttum tam kapanmiyo ve bu kadar kullanışlı değil