Bbbsr esinceeee 10 kasım yapalım diyo doktor 38+3 ben 11 i olsun istedim 10 kasım cocuk her dogum gününde atatürkğn ölüm yıldönümü hatırlancak heryer siyah paylaşımlar o gün zorlanır okul hayatında diye düşnüyorum
EbruBoluKaya Almaya çalışıyorum ama doktorum erken diyor 🫣 37+3 oluyorum 10 kasımda doktorum 38 den önce sezeryan almam dedi ama 10 Kasım benim doğum günüm
esinceeee EbruBoluKaya o zaman doktorunuzu dinleyin eminim organların gelişmesi için böyle söylüyordur :)
Ladybird06 EbruBoluKaya canım kendinle aynı güne istemen tabii doğal ama anne karnında 1 gün bile önemli o yüzden ne kadar geç o kadar iyi☺️
EbruBoluKaya esinceeee evet o yüzden söylüyor zaten bende ondan kaynaklı birşey demedim sadece olur mu diye sormuştum erken dedi kaldı öyle. Gerçi bizim bebe aceleci çıktı bugün 35 +2 olduk dün bütün gün hastanede yattım nst de ağrılarım var durdurmaya çalıştılar
EbruBoluKaya Ladybird06 tatbiki o yüzden sadece sordum doktora oda erken olur dedi bizde bekleyelim o zaman dedik ama dün hastanede yatırdılar ağrıları durdur ak için benden aceleci bir oğlum var
Damla1623 Hamilelik bide aşırı heyecanlıyım ya 🥹 normalde kasımın başına denk geliyordu ama yumurtalama geç olduğu için 10 Kasıma netleştirdik az daha dursun dedik 😂🙈
BasimAgriyor Bbbsr ben de 10 kasımda içim buruk olur kutlayamayız diye 11′ini tercih ettim. Biz de 38+3 oluyoruz o gün