NewMomm1 Anneadayiii__ genelde eşimle giderim ama tek gidip de illa ki bir şeyler aldığım oluyor taşıyorum yani bir sıkıntı yaşamadım
ASE6154 Anneadayiii__ yani evde iş yaparken mutlaka bişeyler kaldırıyorum, kızımda 15 kg bazen oda kucak istiyor onuda taşıyorum
tugcesakzci Anneadayiii__ eşim çalışıyor gün içerisinde markete ben gidiyorum genelde hep taşıyorum biraz zor oluyor ama dinlene dinlene getiriyorum
Azra8Engin Anneadayiii__ bi hamile arkadaşımın doktoru en fazla 2 kg taşıyacaksın demiş ama ben maşallah seyit onbaşı her hafta pazara gidiyorum pazar arabasını basamaklardan tek tek çeke çeke 2. Kata çıkarıyorum koltuk çektim dün temizlik yaptım
Anneadayiii__ NewMomm1 benimde kayınvalidem deterjan falan istedi kendim taşıdım biraz zorlandım da sonra keşke taşımasa mıydım dedim normalde 6 kiloluk istedi ama ben 3 kiloluk taşıyabildim
NewMomm1 Anneadayiii__ dert etmeyin bir şey olmaz 50-60 kilo taşımamışsınız ya 3 kilo ne olcak benim sadece kedim 3 kilo 😂 kucağımdan inmiyor inmediği gibi bazen pat diye karnıma bile atlıyor😂
Busy Anneadayiii__ her gün 15 kg kızımı kaç kere kaldırıp indiriyorum bilmiyorum 🙄 bünyenin alışık olduğu bir ağırlık problem yaratmaz bence. Zorlanmamak önemli
Zeehraaaa Anneadayiii__ taşıyorum valla evimin yolu da yokuş hatta mecbur kalınca gidiyorum nefes nefese kalıyorum bişey olmuyor bel ağrısı çekiyorum sadece yani. Kaç haftalık olduğunuzada bağlı ama dikkat edin
SeydaaYlmz Babykalamar benimde aynı iki kızım var biri 20 kg biri 12 birbirlerini kıskanıp sürekli kucaktalar 🙄😂
Arslannesi Anneadayiii__ taşıyorum hatta bugün koca halı taşıdım zorlanarak da olsa Bende şükür bisey olmadı ama Bende olmadı diye kimsede de olmayacak diye bisey yok yine de dikkat etmekte fayda var tabi