Serap-asel Goksu_argum_1 Allah sıfa versin zten en çok bebegıme üzülüyorum daha 2aylık konuşmayı bilmez derdını anlatamaz kasıntısı varsa söyleyemez ona üzülüyordum zten canım çok sıtkın
Serap-asel Melike_4949 kremler bıtsın sırke kullanmaz vücuda suan bu krem kullanıyorz ama evı sırkelı suyla sıldık
Serap-asel Sinemfrkn suan evde gıymedıklerımızı poşetlere koyduk agzınınkapattık 10gun bekletıcem sonra yıkayıp ütüleyecem geri kalan ne varsa yıkıyoruz ütülüyoruz dün başladık bakalım inş geçer bakalım koltukları bıle utuledık
Goksu_argum_1 Serap-asel 1 buçuk aylıkken oldu şuan tek tük yerlerinde kaldı vazelinli değişik bı maddeli karişim kullaniyoruz 3 gün kullanip 4.gun duş aldırıp 5gun vücudunu nemlendirir buda 3 gün kremi kullanicaz şuan vücudunu nemlendirme aşamasindayiz bakalım sivilceleri sönmüş izler kaldı
Bsr1890 Serap-asel uyuza benziyor maalesef, benim bebeğimde de aynı böyle şeyler çıktı 48 günlük bebeğim ve bende de kaşıntı vardı uyuz dedi doktor, eczaneden yapma ilaç aldık sürdük geçti şimdi o pütürler, kabuk kabuk oldu kurudular
Bsr1890 Serap-asel yazar bence bizim bebeğe yazdı devletteki cildiye doktoru, içindekilerin dozu az oluyor galiba bebek için ayrı yapıyorlar
Bsr1890 Serap-asel üzülmeyin kükürtlü karışımı kullanınca hemen fayda ediyor sizede edecektir benim bebeğimde daha çok küçük ama şuan iyi kurudu o çıkan şeyler ve rahatladı resmen daha önce huzursuz oluyordu hep uyurken
Goksu_argum_1 Goksu_argum_1 en aşagidaki en başta oldu sonra kükürtlü karışım kullandık kolu o hale geldi zıbını artık islaniyodu vücudu su atiyodu sonra egzama kremi kullandık gecti heryeri şuan belli yerde var onlarda başka bı karışım kullanıyoruz gecicek inş
Serap-asel Goksu_argum_1 canım bızde 3gun Kullandık bayağı gectı ama yine bıraz yaraları var sivilce gbı normal mı acaba
Bsr1890 Goksu_argum_1 emzirme işini nasıl yaptınız acaba ya? Biz tekrar ediyoruz tedaviyi vazelinli kükürtlü karışımdan sürüyoruz yine ama emzirdiğim için çok zorlanıyorum sürekli memeleri yıka tekrar sür tekrar yıka🤦🏼♀️ kolay bir çözüm bulamadım siz nasıl yapıyorsunuz ? Sütümü sağsam kaşıkla versem diye düşünüyorum bu seferde 3 günde emmeyi bırakırmı meme reddi olur mu diye korkuyorum
Goksu_argum_1 Goksu_argum_1 ben kukurtlu karisimi kullandığım zaman bebeğimin uykusu yoktu hiç uyumuyodur bazı çocuklara kükürt alerji oluyo Dr pek onermiyo evet işe yaradı gibi ama daha beter oldu