caqlates Asrn1 kızlar benim riskli gebeliğim mevcut ve özele gidiyorum doktoruma ultrason görüntümün cd olarak verilmesini talep ettim maalesef vermiyoruz dedi yasal olarak alabilme hakkımız var içinizde alabilen var mı resim çekmeme bile izin vermiyor adam
Ulviyekhrmn02 caqlates hadi cd yi bilemiyorum belki ultrason cihazı uyumlu olmayablir ama en azndan telefondan çekmenize izin vermesi gerekiyor
nurcan05 caqlates özel sonuçta nasıl izin vermiyor çekmene ablam video bile çekiyordu hep ben devlete gidiyorum ikili taramada doktor resim çekebilirsin dedi bana hatta
caqlates Zmra-13 kanamam oluyor çok canım ama hiçbişey yapmıyorum kanamamın neden olduğunu başka bir doktor ultrason görüntüsüyle anlarım dedi ama kendi doktorumdan alamıyorum bakacak olan doktorda yurt dışında gidemiyorum
Nurmert caqlates çok ilginç özelde ilk kez duyuyorum, bizim doktorumuza ait flaşımız var doktorumuz verdi zaten onu da her muayeneye götürüyoruz , muayene sonunda tüm görüntü video ve muayeneye ait raporu bize flaşa atıp veriyor
tugcesakzci caqlates yasal olarak ultrason görüntüsünü CD ile verme veya sizin alma hakkınız diye bir kanun maddesi yok maalesef. Hastane kuralları gereği veredebilir vermeyedebilir o tamamen doktora ve hastaneye kalmış bir şey. Fakat fotoğraf veya video çektirmemesi ilginç ben her gittiğimde çekiyorum hatta devlette de çekiyorum bir şey demiyorlar.
Daisy0000 caqlates Devlete gitmeme rağmen her gidişimde video fotoğraf çekiyorum, özelde nasıl izin vermiyor 😵💫