Gizemb41 deniz2812 dagiden aldım uygun fiyatlı olarak geçen hafta aldım hatta 2.üründe %40 indirim vardı eğer devam ediyorsa bakın bence kumaşı modal inanılmaz yumuşak ve kaliteli
alotoflover deniz2812 penti den aldım 3 adet 1 tanede beyaz lohusa takımı sabhalığıyla birlikte 35 haftalığım
glsmogrtmn Trend….l’dan giona markasina bakın derim hem uygun h m de kaliteli ben 200 TL’ye almıştım lohusa takımımı oradan
deniz2812 glsmogrtmn yaa teşekkür ederm. Baktım ama önü düğmeli alt üst takımlara bakıyorum daha çok. Lohusa takımım var
deniz2812 Gizemb41 geçen cuma pentide 1 alana 1 bedava vardı. Ahhj ah almadım bişey tuttu beni. Temennim o şey inşallah daha uygun alabilmek için tutmuştur beni
Birannis İnstagramda besthomewear sayfası var ben oradan aldım denemek için gayet güzel geldi yine sipariş vereceğim fiyatlarida gayet uygun
Gizemb41 deniz2812 bende pentiye baktım ama oradaki gecelikler kolsuzdu benim doğum Kasım 20’si gibi olacak ondan tercih etmedim açıkçası. Şimdi Kasım indirimleri geliyor inşallah o zaman daha uyguna alırsınız ☺️