Fehmer Ben de lekelenme oldu rahimde cok az kanama var demisti ve doktorum 4 haftalıkken yazdı ilacı bugünde istersen bıraka bilirsin kanaman yok artk dedi 6. Haftanin icindeyim sizce bırakmamın zararı olur mu?
Zeliha66 Fehmer doktorun öyle uygun gördüysr biz ne diyebilirizki canim. Ben 12.haftamda başladım 36.haftaya kadar kullanıcam simdi 26+2yiz
Ozgenur445 Fehmer canım 8. Haftamda kanamam oldu o gün bugündür kullanıyorum 24 hafta olcam yarın hiç bir zararı olmadığını söyledi doktorum sende doktorun bırak diyorsa bırak
umtfkmry Fehmer doktorun uygun gördüğü vakit sana sana söylecektir.Doktorun söylemesiyle hareket etmen daha doğru
Fehmer Zeliha66 doktor sen bilirsin dedi ama bıraksam bi zararı olur mu diye korkuyorum bide ilk bebeğimiz olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
Kubravci Fehmer kanamam var diye verilmişti düşük riskim vardı 4 haftalıkken vermişti Benim doktorum da 15 gün kullandım kontrolde içten de dıştan da kanamam durmstu bıraktım bende çok şükür daha da olmadı
Zeliha66 Kubravci aynen canım ilk önce kesenin arkasında kanama vardı onun icin basladik hâlada kullanıyoruz. Erken dogum riskimiz var🤷♀️ malesef.
Seda54 Fehmer ben gebeliğimi 4.haftada öğrendim canım 16+2 olduk hala devam doktorun ne zaman uygun görürse o zaman bırak canım bırak dediyse de artık düzelmiştir ondan bırak demiştir