Merve-metin kbryzb evet var canım gebelik 🌸🌸 miniğin anne ben burdayım diyor 😍🐣 kan ver kuzum kaç haftalık olduğunu öğrenirsin hiç değilse beta 1000-1500 olunca sanırım kese görünüyormuş ona göre kontrole gidersin 🙏🏻🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
kbryzb Merve-metin keşke güzel cevaplarla yanıtlabilseydim cevabını canım ama sanırım hamile değilim bu yaptığım testten sonra tekrar test yaptım ve hiçbir şey çıkmadı sadece tek çizgi çıktı çok üzüldüm 😞😞💘💕
Merve-metin kbryzb canım 3 testin 2 tanesi aynı çıktıysa son ter bozuk olabilir şüphen kalmasın direk kan ver kesin sonuç alırsın 🙏🏻
kbryzb Ya benim aklım çok karıştı ilk yaptığım test gördüğünüz gibi çıktı sonra tekrar yaptım hiçbir şey çıkmadı ve aradan bir kaç saat geçti tekrar yaptım ve oda belli belirsiz çizgi çıktı neden nasıl oluyor bu ya
kbryzb Sevgi1985 3 kere yaptım 3’de aynı markaydı 2 tanesi iki çizgi gösterdi bir tanesi tek çizgi gösterdi canım
Sevgi1985 kbryzb 2 si doğru ise 1 yanlış canım ama aklında şüphe kalmaması için farklı marka deneki emin ol