Minikperi 120622Aht peygamberimiz ayva yemenin bebeği güzelleştireceğini söylemiş. Gamze konusu hurafe ama ilk beneğimde çok ayva yedim dünya güzeli bir kızım oldu 😍☺️🌸
Gulkar 120622Aht oğlumda bir ısırık aldım iki parmağınla yanagimi gomdum oğlumda gamze var 😂 ikinciye hamileyim bulsamda yine yapsam
Aysoshh 120622Aht annem bende çok yemiş maşallah güzelim yani gamzemde var şimdi ben de 10 haftalık oldum bende yiyorum hurafemi bilmiyorum ama bebeklerimiz kendimize güzel gelecek tabiki 🥰🥰
Minikperi 120622Aht mombarbie_ şimdi belki bana öyle geliyodur sonuçta annesiyim ama gerçekten o kadar sevimli ki 4 yaşında. Allah cümlemizin evladını güzel ve sağlıklı eylesin inşallah. İkinciye hamileyim yine kızım olacak yine çokça ayva tüketiyorum ☺️🌸
Caterpillar Oğlumda basmıştım ayva yerken yanağıma gamzeli oldu bilmiyorum gerçek mi ama güzelleştirir ayva
Caterpillar 120622Aht evet ya dünde yaptım annem verdi 😂 artık ne olur bilmem gerçi başında basmıştım hemileliğimin şimdi doğurmama ramak kaldı bakalım bunda olacak mı
LavinsMom 120622Aht benim annem yemedi hic ama benim gamzelerim var. Simdi acaba oglumda olurmu diye dusunuyorum. 😄 İsi garantiye alip ayva da mi yesem acaba 😄😄
120622Aht Caterpillar Bnde aynı durumdayım hatta sancım var şuan ama kafama takıldı bı ayva meselesi gelmeden gamzelensin 😂🤦🏻♀️