mervesvr6 Merhaba anneler 3 gündür hem sağ hem sol kaburgam ağrıyordu bugün birdenbire sağ göğsümün altındaki ağrı çok şiddetlendi. Hareket etmekte dahi zorlanıyorum ağlatıyor acıdan, bu aylarda normal mi sizce?
Aysegulmer mervesvr6 bende grip olmuşum onunla öksürdükçe tetiklendi mi bilmiyorum 27+4 günüm kaburgalarım ağrıyo özellikle sağ taraf
IKRAM_01 mervesvr6 Ölüyorum kaburga ağrısından ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum. Dr.da normal diyor 3. Gebeliğim ilk defa yaşıyorum
mervesvr6 Aysegulmer Olabilir çünkü ben de aynı şekildeyim, gribim hala bitmiş sayılmaz öksürdükçe kaburgam kırılacak gibi hissediyorum 🥲
Aysegulmer mervesvr6 yanlız degılmişim 😞 bende rahat rahat öksüremiyorum bile öyle ağrıyor ki.. inşallah geçer hepimizin doğuma kadar sürmez umarım
ikizler_ 31 den beri aynıyım ben de, malesef azalmıyor.Sadece bazı günler hafifliyor ayakta uyumak yerine yan yatarak uyuyabiliyorum. Buna da şükür:)
mervesvr6 Aysegulmer İnşallah geçer ağrılarımız bu şekilde aşırı zorlanıyorum 🥺 doktorunuza sordunuz mu acaba bebeğe bir zararı var mıdır ben aradım ama dönüş yapmadı :(
Aysegulmer mervesvr6 ben bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum ya Allaha sukur bebek hareketleri iyi geliyo bana. Olan bize oluyo bence :(