Aysedmr Nilserra ilk hamileliğimde 16. Haftada bu hamileliğimde 15. Haftada hissetmeye başladım . 22. 23. Haftaya kadar uzayabiliyormuş her hamilelik Farklı 🥰
Sinemgndg Nilserra bende 19+6 tekmelerini hissetmiyorum ama gece yatarken elimi karnıma koyduğum zaman elimin altında oynuyor sadece o şekilde hissediyorum. Gündüzleri tık yok.
Ozo3535 Dün hissettim en net hareketini canım. Bugün 19+0 ız 😊 bugünde hisseder miyim diye bekliyorum ama hala kıpırtı olmadı her gün hareket etmiyorlar mı sürekli uyuyor mu acaba 🙄
avakadominigi Nilserra 16+5 de çok hafif hissettim en net 19.haftada hissettim.25.haftadan sonra dıştan da gözükmeye başladı hareketleri
Benusi6535 Nilserra 16.haftamda hissetmeye başladım🥰özellikle yemekten sonra kıpır kıpır oluyor şuan 17+.4 olduk..hissedersiniz en kısa zamanda sizde🥰
karaguzelirem_ 18+4 de seyirme şeklinde hissettim ilk şuan 20+5 haftalık olduk daha net hissediyorum ama henüz tekme şeklinde değil sağdan sola geçişini hissediyorum gibi, tekmeler bence 23-24.haftadan sonra net olarak başlar ☺️
13Gamze08 Ya anneler ben ara ara karnımda aynı yerde yarım dakika kadar boyunca lip lip segerme zonklama hissediyorum bu bebek hareketi mi sizde oluyomu
On-Fr-Tu Nilserra tekme gibi değil de içerde balık kayar gibi titreşim gibi bazen de tık yapıp gidiyor. Özellikle tatlı yiyince artıyor . 18. Haftadayım