FatmaE 27 haftalık oldum sanki iştahım azaldı gibi önceden 1 bucuk 2 ekmek yiyodum günde şuan 1’i zor yiyorum sizde de oldu mu
Ilba_34 FatmaE bende 28 haftalığım bende de var zoraki yiyorum açım ama midem bulanıyor canım istemiyor 🤦🏻♀️😑
Kanalize FatmaE iştahım arttı ama midem küçüldü sanki saat başı acıkıyorum bir lokma yiyip kalkıyorum sanırım bebişler mideye baskı yapıyor o yüzden
Betbet3434 FatmaE başta azalır 35 sonrası bebek düşünce rahme doğru iyice aşağıya yani mide rahatlat ve iştah açılır😁
LavinsMom FatmaE hayir canim hamilelikten once de istahim boyleydi. Hamile kaldim istahim acilir dedim videolarda neler neler yiyorlar ben de oyle olurum dusundum ama yok ayni devam. 😄
FatmaE LavinsMom Ben hamile kalmadan önce 40 kiloydum benimde çok azdı iştahım hamile kaldım ilk 3 ayda 35 kiloya düştüm mide bulantısı yüzünden bisey yiyemiyodum doktorum şok olmuştu şuan 10 kilo aldım aşırı açılmıştı iştahım ama azaldı
LavinsMom FatmaE ah o instagram videolarinda hamileler pastalar borekler corekler donerler falan nasil yiyor. Bakiyorum bende tik yok. Bakinca ay bi istah geldi galiba diyorum ama onume gelince yok yiyemiyorum azcik aliyorum bitti doydum 😄
December Kanalize bu mide küçüklüğü doğumdan sonra geciyor mu acaba hemen. Aynı durumdayim millet dunyayi goturuyor iki kasikla doluyorum ama doymuyorum. Surekli açım 😭
FatmaE Betbet3434 Umarım herseyi yemek o kadar keyifliydi ki 😅 suan bi kaç bişey alıyorum midem bulanıyor
Cvznrrr FatmaE 30 haftalık hamileyim hiç iştahlı olduğumu hatırlamıyorum acıkıyorum ama boğazımdan geçmiyor midem bulanıyor