Eslem2112 Mylittlemermaid valla bilmiyorum canım ben kendi gözlerimle gördüm pipiyi onu gormeden önce bende az buçuk anlıyorum cinsiyetten bu sefer gördüğüm için heyecanlandim
Sadeceanne2 Eslem2112 😄😄😄 ultrason vermedi mi pipi gözüken. Bu arada rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah inan erkek bebek daha bir tatlı oluyor
asya- Eslem2112 cumartesi günü öğreneceğim inşallah cinsiyet partisi yapacağız da o yüzden bilmiyorum bende 😅
Merimerim Ben özele gidiyorum 12. Haftadan itibaren doktorum kız dedi 21.haftada detaylı ultrasonda başka bir doktor da %99 kız dedi. Geçen gün devlete gittim 25.haftadayım bence erkek dedi 🤷 özele gidince tekrar sorcam bakalım
minikmucizeemaak Eslem2112 13 hafta erken bence canım. Bana da doktorum 13+6 da kıza benziyor dedi 15+0 da kesinleştirelim dedi oğlum olacağını öğrendim 33+2 yiz değişmedi
Eslem2112 minikmucizeemaak çok mutlu oldum içimi biraz ferahlattiniz bizim zaten kız dendiğinde bacak arasına bakamadı çünkü kapalıydı kemik yapısı sanki kıza benziyor dedi ikinci de bacak arasını gördük
minikmucizeemaak Eslem2112 O haftalar da bir de yapılabiliyorlar canım ben senden 6 gün büyükmüşüm bide yine yanıldı düşün😂
minikmucizeemaak Eslem2112 13+6 da kıza benzetti sen 13 haftada benzetmiş ya 6 gün büyük olduğu halde yanılma oldu demek istedim
Eslem2112 minikmucizeemaak evet canım şimdi 15+5 günlüğüm ve erkeğe benzetti hangisine inanacam bilmiyorum sana ne dediler ne oldu sonda
minikmucizeemaak Eslem2112 Canım üstte yazdım yanıtladın ama karıştırdın herhalde 🙃 13+6 da kıza benzetildi 15+0 da oğlum olacağını öğrendim, 33+2 haftalığım erkek değişmedi
Eslem2112 minikmucizeemaak kusuruma bakma canım valla kafam allak bullak ya ondan inşallah benimde öyle olur