Nili4321 zeyds_mom herşeyin hayırlısını isteyelim 🥲 benim oğluşum da tombik olsun istiyordum şekerim var diye 10 gün önden gidiyor göbüşü biraz fazlaymış bunu duyunca nasıl üzüldüm 🥲🥲🥲🥲🥲😭
zeyds_mom Nili4321 yaa tabiki oyle en onemlisi saglikli olsun. 🥺 Saglicakla gelsin insallah 😍uzulmeyin insallah iyi olursunuz ikinizde.
Melodimm zeyds_mom Sağ terefim ağrayır.En çoxda yatanda olur.Adam fırlana bilmir.Birdeki uşağ deyesen aşağı vurur.Sanci tutur.Oda hər gün olmur 2 gündən bir.
Aayyss naneliseker_ evet pazar günü çok endişelendim hatta sonra araştırdım öyle yazıyor ki doktorda öyle söyledi sütlü bi Türk kahvesi için hareketlendi bende ☺️
Ilba_34 28+5 iz bel kuyruk sokumu ağrısıyla cebelleşiyoruz birde hareketleri iyice sertleştı midemi tepikliyor 2 haftaya eşyalarını yıkayıp kaldıracağım iştahım pek yok 😑
zeyds_mom Melodimm men uje ozumden supelenireme hami qasig agrisi ora bura agrisi deyir ama mende agri yoxdu. Narahat oluram ki agrimamagim goresen problem deilki🤦🏻♀️
Melodimm zeyds_mom Yox nə problem olacak.Benim bacımda rahat hamilelik keçirib.Agrisi falan olmayıb.Her bədən eyni olmur.Esas odu uşağ yaxşıdı♥️
Sevinc_1998 zeyds_mom maşallah deyin inşallah sona qədər elə davam eliyər inanki çox çətindi ağrıyaraq keçirmək 29 cu həftədəyəm artıq gücüm qalmiyib
serapbttl Zehraonat 27+3 ten selam🤗 2.gebelik ve 26aylık oğlumla biraz zor oluyor em başından beri sorunlu bir gebelik zaten şeker ağrı mantar enfeksiyon falan derken kombolarla ilerliyoruz bi 10 güne doğum için ailemin yanına gidicem umarım biraz daha rahat geçer 🤗
zeyds_mom Melodimm he mende agri eşiyi deyirler nedise o yuksekdi. Dehsetli olsa his ederem azca ancaq bele agriya dozumluyem ondandi belkede. Hee esas yaxsi olsune gelen hefte gedecem uziye vaxt getmir 😄