1122esraesila Sağa ve sola yatmaktan yanlarım çürümüş durumda. Bir mutfağı topladığımda sanki bütün evi yüklenmiş yorgunluğu üzerimde. Ayaklarım bacaklarım sızlıyor bu tarafa uğramayın 😀
Esrac96 Kalçama ve bacaklarıma ağrı girmeye başladı. 30+4 üm. Kilosu 1770 Gr boyunu bilmiyorum. Yalnız kızlar bu haftalarda da hareketlerin her gün aynı olmaması normal mi? 30-30+2 ye kadar karnımı yirtarken 2 gündür daha az hareketli ve daha narin
ozlem123tksz Esrac96 benim ki biraz zayıf galiba 🥲 benimde öyle oldu 2 gün çok hareketliydi şu iki gündür de ediyor ama az az acıtmadan
Esrac96 ozlem123tksz ve sayı olarak da az mı peki 😂 yani günlük 10 taneyi geciyor ama o iki gün gibi değil
gulcanak02_ ozlem123tksz bende gittim 30+5 te 1730 gram 40 cm boyu vardı banada az geldi yada beklentim çok yüksekti o yüzden az buldum doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi o yüzden kafama çok takmadım
ozlem123tksz Esrac96 saymıyorum ben öyle çünkü neredeyse bütün gün tekmeliyor kıpırdıyor ama şu iki gündür sanırım uyuyor uyanık olduğu zaman da balık gibi kayıp gidiyor içim de 😂
aysenuurr11 ozlem123tksz 36+1 haftamdayim herkesin farkli gecer tabi benim yalanci sanci ve kasilmalarm artti gibi yatmak kalkmak yemek yerken kaburgalarima yedigim tekmeler icerde cümbüş var😅 saglikla vakitlice gelsinler insallah💖🤲🏻
ozlem123tksz aysenuurr11 inşallah inşallab bir an önce gelsin diye bekliyorum valla içerideyken daha çok yoruyor sanki beni
ozlem123tksz gulcanak02_ kız senin ki yine iyi benim ki 1600 100 gr bile önemli şuan bence ama ben takmıyorym cünkü bende minyonum 😂
gulcanak02_ ozlem123tksz ben minyon değilim aslında bende takmıyordum sadece kendi kendime beklentimi yüksek tuttum çünkü kilo alması için ne gerekliyse yiyorum demmekki çok kafaya takmamak gerek
Saime-a Hanımlar idrar kaçırmanız var mı? Ya da sulu bir akıntı 🤷🏻♀️ 3 gündür gelen bir güncelleme ile sürekli ıslanıyorum