Cepvcivi2 Kızlar çok aşırı stresliyim herşeye çabuk sinirliyorum günler çabuk geçsin diyr bekliyorum artık 32. Haftada olanlar sizler nasılsınız
Tostosunannesi Cepvcivi2 Bende oyle ya tahammülüm kalmadi artik. Sag salim hayirlisiyla dogurmak istiyorum valla sıkildım 33+3üz
1850 Cepvcivi2 32 +2 alınganlk trip atma durumları fazla benım eşim ynımda degıl dogu görevınde. Ben kendı aılemleyım annem cekıyo valla nazımı nıyazımı abzen cok alıngansın ve sert tepkı veriyorsun dıyorlar😁😁
Mervekaya 30+4um devamli birileriyle takışıyorum. Sonra da kendime inanamiyorum. Ay ben bu konu icin niye boyle bisey yaptim diye. Bazi seyleri cok.büyütüyorum. hep gerginim
Cepvcivi2 Tostosunannesi yakın sayılırız de soğuk evr tıkanıp kaldık kızı alıp dışarı çıkmak istiyorum ama çocuk grip eşimde izinleri uymuyo bi türlü delirdimmm
Elaylama Cepvcivi2 ay doktorum da öyle söylüyor 😬 kimsenin içinde kalmadı senin de kalmayacak merak etme diyo 🙊
Cepvcivi2 Elaylama doktorla aynı şeyi düşünmüşüzz ogün gelsin çıkıyot beklemez ben bi tane doğurdum da ordan biliyomm
Mervece30 Evet ya aşırı bir şekilde hem de Eşimi parçalayasım geliyo garibin bişey yaptığı yok ama evde olması bile batıyo herşeye ağlayasım geliyo çok gıcık bi durum