Elagl @Kanalize sağlıkla kucağına al inşallah, son günler geçmiyor sanki 27 günümüz kaldı bizimde ama sanki aylar var , insallah tam doner, normalmi dogum yapacaksınız acaba ben epidural normal istiyorum ama bakalım hayırlısı biraz tırsıyorum da
Kanalize Elagl benimki planlı sezaryen bebek normal geliş ama baştan öyle istemiştim 8’ine gün aldık katılıyorum bazen saat sayıyorum günler durdu sanki bende dönmez sandım bir haftada döndü şaşırdım inşallah döner sağ sağlim kucağımıza alalım da nasıl doğduğu hiç önemli değil🩷
Feriideklc Elagl bizde 36 haftalık olduk bugün 🌸 aybaşı randevu aldım inşallah boyu kilosu doğum şekli herşeyi öğrenirim, en son 6 hafta önce gittim o zaman kilosu 1880 gr boyu da 42 cm ydi 😇
zeyno012 Bizde 37+1 olduk bugün. Dün kontrolüm vardı. 2900 olmuşuz. Normal doğum ilerliyoruz. Dün çatı muayenesi oldum ben. İnanın hiç korkulacak birşey yok. Bende çok korkarak gittim anlatanlar hep zor demişti ama 2 dakika bile sürmüyor ve acı vereceği bir durum yok
Aycan1 Elagl 37haftalığz en son 33 haftaiıkta gitmiştim 2180 grm boyu 42 cm demişti bu hafta pazartesi gitcem inşallh bakalım ne dicek
Elagl @Kanalize hayırlı olsun hakkınızda, planlı olanı beklemek daha zor geliyor bana günü belliydi vakit geçmez size şimdi heycandan
Kanalize Elagl heyecan, sabırsızlık, endişe, korku ne ararsanız var 🤭 başıma ne geleceğini biliyorum ama yinede tedirginim 🙂 bir an önce doğsun istiyorum ağrılarım biter diye ama yine de zamanında gelsin
Elagl @zeyno012 ay içim rahatladı Bi korku var içimde kanama vs olursa diye ama olmaz inşallah sizde oldumu peki aksi Bi durum , birde doktoruma sumuksu akıntı olduğundan bahsettim afedersiniz bu acilmam olmaya başladığına ibaretmiş korkma dedi bana gerçi annemin bile 2 ay önceden açılması oluyormuş hamileliklerinde
zeyno012 Elagl bende birşey olmadı canım herhangi bir kanama vs. Seninkide nişan olabilir belki ama oda kimisinde çok önceden geliyormuş kimisinde doğumdan 2 saat önce. Normal doğum çok belirsiz birşey inan her akşam acaba bu gece suyum sancım gelir mi diye yatıyorum ☺️
Edaozkan Elagl 37+5 im sancım var ama nst de yeterli çıkmıyor zor dayaniyorum haftaya doğum sağ salim inşallah kucağımıza alırız bebişleri