Aseeeee Hanımlar aralık gibi doğumum olacak hastane çantamı ayarlamaya çalışıyorum ama tecrübeli anneler bilgi verebilir mi acaba uzun kollu gecelik mi daha iyi olur kısa kollu mu? Serum vs takılı duruyor mu kolda nasıl oluyor hangisi daha rahat olur
bdenerigokce Aseeeee hastane aşırı sıcak oluyor Kısa kol ile bile terledim ben ama yinede uzun aldım evde de giymek için sonuçta hep hastanede kalmayacağız. Terlersek duş alırız havlu götüreceğim ben hastaneye
likesah Aseeeee benim de aralik sonu olacak dogumum bir kisa kollu bir uzun kollu gecelik aldim hastane cantasina koymalik. Bir de onden dugmeli 2 pijama takimi koyacagim onlari da uzun kollu ama ince pamuklu kumas sectim. Ustu gomlek tipi oldugu icin cok bunalirsam icime kolsuz atlet vb giyer ustunu sabahlik gibi geciririm ustume diye dusundum ama tecrubeli degilim tabii umarim mantikli secimler yapmisimdir 😅
NewMomm1 Aseeeee Aralık içinse uzun kol tercih edin bu arada herkes hastane sıcak oluyor yazıyor ama doğum kan kaybı açlık hepsi üst üste binecek üşümeniz çok olası bir durum. Bende aralıkta doğum yapacağım inşallah.