minigimyoldaa23 Arkadaşlar sorum başlıkta bugün gittim doktora 5 haftalık kese var şekli biraz bozuk kese arkası kanamalarım var doktor kanaman başlar düşük yaparsın büyük ihtimal dedi iğne yaptı ve progestan verdi bu durumu yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı
Bedisperk minigimyoldaa23 5. Haftamda bana da aynı şeyi söylemişti doktorum kese şeklim bozuk ve hafif kanama alanları vardı progestan verdi vajinal olarak kullandım ben ve bol bol dinlendim yani tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında hiç kalkmadım diyebilirim çok şükür bir şey olmadı şu an 32 haftalığız. Bol bol dinlen hiçbir şey yapma uzat ayaklarını uzan
120622Aht minigimyoldaa23 6 haftalık da tek gebelik diye biliyordum 8 haftalık olunca bı tuhaflık hissettim kanamam başladı hafif hafif gebeligimin ikiz olduğunu ve bir bebeğin tehlikeli olduğunu söylemişti iğne progestan iki hafta yerimden kalkmadim ama maalesef bı bebeğime düşük yaptım 🥺🙏
Kaderrhamza minigimyoldaa23 bende kese bozukluğu yoktu ama kese arkasında kanama vardı canım bende Protestan kullandım ve yattım bol bol dinlendim şimdi 35 haftalık olduk şükür bolca dinlen 😍
MerVe39- Ben 6 haftalikken gittm bana da kese şekli bozuk demişlerdi. 2 hafta yattim dinlendm hic kalkmadim . 2 hafta sonra kese şekli duzelmiştir. Ama kese arkası kanama için bsey diyemicem.