Umut_aras Kizlar merhaba henüz daha 14 haftalık gebeyim bugün sırt üstü uyandım ve sol alt karnım okadar serttiki çok korktum sanki taş kesilmisti hemen toparlandım niye böyle olmuş olabilir bebeğim iyi midir hastaneye gitmeli miyim ?
mombarbie_ Umut_aras rahminizin kendisini hissediyor olmanız normal bu dönemde ayrıca sırt üstü uyanmanizda sakınca yok farkedince geri sağ ya da sola dönün yeter bende bazen kendimi sırt üstü yatiyor buluyorum 22+2 😅
Yaseminduygulu Hiç korkma böyle olması gayet normal artık kendine bi köşe belirler orada toplanırlar benimki hep sağ tarafta toplanıyor artık hareketlerde başladı çünkü hareketini sana böyle belli ediyor🙂
Umut_aras Yaseminduygulu henüz hareketlerini hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba çok heyecanlıyım keşke hemen hissetsem
karaguzelirem_ Umut_aras ilk gebeliğiniz ise 20-21.haftada hissedersiniz kişiye göre değişse de maks bu haftalar da daha çok belirgin hissediliyor mesela ben 18.haftamda seyirme şeklinde hissederken karnımda şuan 20+6 haftalığım daha net hissediyorum hareketlerini ☺️
Yaseminduygulu Umut_aras hissetsen bile minik dokunuşları var onuda bağırsak hareketi sanıyoruz bazen
Yaseminduygulu Umut_aras hissetsen bile minik dokunuşları var onuda bağırsak hareketi sanıyoruz bazen
mombarbie_ Umut_aras 4.ayiniza ilerliyorsunuz rahminiz kasilip gevşer ve yukarı doğru çıkmaya başlar bu durumlar olduğunda da rahminizin kendisi elinize gelebilir karniniza dokundugunuzda ileri haftalarda bebisinizin kendisini bile hissediyorsunuz ele geliyor yani 😅