MehmedinZeynebi karanmom nst boyunca düzenli aralıklarla 60 80 100 değerleri görürseniz doğum sancisidir ama nst boyunca bir kere iki kere olduysa yalancı kasilmalardir
karanmom MehmedinZeynebi hastanedeydim yatisim yapıldı nst bagliyim hissediyorum karnımda kasılma gibi bakıyorum 10-20 yukselio 100 kadar sonra bidaha başdan aliyor
MehmedinZeynebi karanmom düşmesi gayet normal doğum sancısı bile biranda yükselir sizi yeterince rahatsız eder sonra bianda düşer bı rahatlama gelir dakika tuttunuz mu kaç dakika da bir bu kasılmalarınız gerçekleşiyor
MehmedinZeynebi karanmom acilmam var mı gerçek doğum sancılarını yaşamaya başlamışsınız sağlıkla en kisada kucağınıza almanızı diliyorum dua edin b bol gebe ve gebe kalmak isteyen annelerimize dualarınız kabul olur bu süreçte insaAllah 🥰
MehmedinZeynebi karanmom genelde su geldikten sonra gerçek acı verici sancılar cekiliyormus suni takıldı mi
karanmom MehmedinZeynebi hayır takılmadı ebe alttan muayene etti ama acıdı baya uyardı orayı sonra sancım başladı
karanmom MehmedinZeynebi 16 saat sancı çektim mahvoldum 8 cm sonrası açılma olmadı sezeryan aldılar. Beni okadar kotuyduio sancılar