1palyaco Ya ovülasyon testi yapıyordum normalde hiç pik görmedim . Bugün bi pik gibi oldu ama aynı zamanda da gebelik testine de damlattım bu şekilde çıktı .
Elatalay 1palyaco valla canim ben goruyorum cizgiyi bnce kan testi verin rabbim hayirlisini versin insallah🤲🤲🤲
Abikardes12 1palyaco ay var gibi gerçekten 😍 ve bu testler genelde adetden sonra olan gebelikler gösterir 😍
1palyaco gulruba ya sevinemiyorum çünkü ovülasyon pik görmedim . Adetime bu kadar gün var diyemiyorum çünkü kürtaj oldum ve 25 16 30 21 olarak gitti . Bugünde en son ki üzerinden 23gün geçti
1palyaco Nazlican1994 inşallah doğrudur 😍🌸ya 23 gün önce olmuştum ama benim düzensiz kürtajdan sonra 25 16 30 21 şeklimde ilerledi hep 🤢 oyüzden bat bilemiyorum bile
1palyaco Sermec27 ya gerçek mi çok güzel bir haber ,Allahım inşallah bende gebeyimdir sağlıkla kucağımıza alırız 😍🌸🌸
_Mother_ Sermec27 aaaa canım gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bende 10 gün oldu korunmayı bırakalı bana da dua et
1palyaco Elatalay ya çok teşekkür ederim inşallah vardır sağlıkla kucağıma alırım ilk bebeğim olacak 😍, birkez kürtaj olmuştum maalesef 🌸
1palyaco Abikardes12 inşallah doğrudur ya 😍 inşallah sağlıkla kucağıma alırım birkez kürtaj olduğum için hep içimde bir korku .
Mehtapkbrekmn 1palyaco ama testinde ikinci çizgi varmı yok mu gibi değil bence direk gözüküyor Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼