Halilesma Beyzanurr53 yaprak sarması Şehriye salatası turşulu Çiğköfte Poğaça Yoğurtlu kereviz Borcam pastası Kurabiye
tugcesakzci Beyzanurr53 kısır, bisküvili pasta v Bi de marketten milföy alıp direkt tavada mini gözleme gibi yapabilirsin
Abikardes12 Beyzanurr53 hemen önceden bir spangle yap koy dolaba o sıra bulgur ıslat koy içine koycaklarını hazırla 3 2 1 poğaça yap şipşak inşallah yufkan vardır tepsi böreği yap çayı koy bitti 😍
tugbadurmaz34 Beyzanurr53 bence en pratik en kolayı yoğurtlu makarna yap yanına milföyü 8/ e bölüyorum üçgen kapatıyorum minik börek oluyor kısır ya da mercimek köftesi tatlı olarakta çikolata soslu kek ya da mozaik pasta yapabilirsin
Beyzanurr53 Halilesma biraz ağır olmuş 🫣2 aylık bebeğim var o yüzden kolay ama lezzetli şeyler pratik tarif olmalı
Bsrafthh Beyzanurr53 kısır bi kek cırp hemen olmadı ustune bi sos az hamur yuğur pogaca yeter bilirler küçük cocugun var😂
Halilesma Beyzanurr53 ay kusura bakma canm ben önceden planlı misafir için sandm bebişin de minikmis 🥹 kek patates salatası veya kısır yanına bir sigara böreği hemen kurtarici pratik oluyor
Boncukk123 Beyzanurr53 canım kısır olmazsa olmaz bence beş çaylarında ya da patates salatası bir pogaca bir tuzlu kurabiye bir kek mis günlük olarak yeter bence daha önceden hazırlığa başlarsanız ağır şeyler de yapılabilir nefis yemekler tariflerini indir telefonuna ornek menüler var canım
umrumdadegil Beyzanurr53 kısır, patates salatası, kabartma tozlu olan poğaçadan, milföy börek, supangle, kuplarda sütlü tatlı Bunlar basit tercih edebilirsiniz😅
esraa1717 Beyzanurr53 kısır kolay hemen yaparsın bide ben havuçlu dereotlu poğaca yapıyorum kabartma tozlu kolay Bide kek tamam