Aysnrclk Hanımlar merhaba 4 aylık hamileyim kızım olacak Allah’ın izni ile 18 haftadayım yani ama hareket hissetmiyorum neden sizce ?arada hissediyorum çok hareket etmiyor neden olabilir
Nur_budak Aysnrclk benimde kızım olacak bende 20 haftalarda hissetmeye başladım şuan 34 haftalığız yerinde durmuyor maşallah 😂😍
Ayseumut Aysnrclk merhaba bnde 18 haftalıgım cınsıyetımız kız benımde gunde 1 kere kıpırdıyor okdr ıkıncı gebelıgm ılkı erkek sanırım sakın bı bebek olacak ondan da olabilir yda daha erken ılerleyen zamnlarda kıpır kıpır da olabilir bilemiyorum 😀
Ulviyedlnn Aysnrclk düz yat sabah aç karnına veya gece yatarken pıt pıt çok hareket ediyor göbek deliğinin altında ilk başlarda solda sonra her iki tarafta haraketlilik hissedebilirsiniz
Aysnrclk Ayseumut MaşAllah çok güzel yaaaa Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin . Benim ilk hamileliğim ondan da olabilir o zaman 😅😍🥰
melissayilldiz_ bende kızımı 23. haftada hissettim gayet normal 28den sonra düzene giriyormuş genelde
Birceliiiii Aysnrclk ben ilk 20+4 te Haftada falan hissettim benimkide kız ama tekmeleri 23 ten somra hissettim suan dışardanda oynatıyo karnımı😂
Aysnrclk Peki hanımlar rahmim ağrımıyor ama hareket ederken yatarken sağdan sola dönerken hissediyorum acıyor büyüdüğü için mi oluyor normal mi sizce çok korkuyorum