Nursonmez Mihriyavuz daha erken ilerki zamanlarda daha net hissedeceksin 20 haftaya kadar böyle sürer endişelenme
mervemurat16 Mihriyavuz daha küçük ama anca 21 den sonra net hissediliyor o zaman bile her an hissetmiyorsunuz uyuyor çok
Yenianneperci35 Mihriyavuz doktorunuzu danışın isterseniz ama ben de geç hissettim. 20. Haftalarda hissettim şükür🙏🏻 Doktoruma ben de endişelendiğimi dile getirmiştim bana 23-24. Haftaya kadar endişelenmeyin demişti.
Mihriyavuz Nursonmez ama geçen hafta çok belirgin şekilde kıpırdadığını hissettim ondan sonra hiç hareket etmedi😢
_mommz Mihriyavuz korkulacak bisey yok 23 haftaligim ben bile 2 gün oluyor hissetmiyorum merak etmeyin normal
atlasveannesi_ Canım 30 haftalığım yeni yeni kendini belli ediyor tembel oluyolar merak etme zaten uyumaktan başka yaptıkları bısey yok hahahah
Burcuilker1 atlasveannesi_ cidden öyle ne zaman ultrason gitsek hep uyku modunda doktorum vuruyor karnıma kasığıma oynasın diye yok inat bide sırtını dönüyor🤭🤭🤭❤️
BirVeraAnnesi35 Mihriyavuz daha çok erken zaten çok küçük nasıl hissedeceksiniz? Buna kaygılanıyorsanız ohooo ilerde hepten stres olursunuz yapmayın hiç bebeğe zarar