gtoptasss Selam hanımlar benim ilk 3 ayda tiroidim 5,5 di ikinci 3 aylık dönemde 3.21 e düşmüş normal gözüküyor ama bi an korktum sizde yaşayan var mı
tugbadurmaz34 gtoptasss daha da düşmesi lazım benimde şu an 3 lerde 2,5 lara düşmesi lazım 25 ten 50 mg a çıktı benim ilacım ayda 1 mutlaka kan verin
Aselikoo gtoptasss bazen yukselip dusebiliyor benimkide 3 tu simdi 4.20 cikmis degerim dozunu arttirdi doktorum insan korkuyor ama.duzenli kullaninca problem olmaz
gtoptasss tugbadurmaz34 banada 50 ye çık dedi ama tedirgin oldum 50 ye çıkayım mı 25 den mi devam edeym bilemedm
tugbadurmaz34 gtoptasss doktor ne diyorsa o zaten bana kalsa ilk ay benim 200 bile kullanmam gerekirdi o dereceydi değerim ama en düşükten başlatmak zorundalar biranda yüksekten başlanmıyor yavaş yavaş yükseltiyorlar normal olarak çünkü riskli tehlikeye atmaya gelmez 50 kullanın ve kontrolünüzü aksatmayın
Camlicagizem gtoptasss Bende ilk öğrendiğimde 5.23 tü ilaca başladım levotiron 50ml 2 ay kullandım düştü 2.32 lere sonra böyle kalır sandım 2 hafta kullanmadım yine 5.37 ye çıkmış doğuma kdar kullan dedi dr sizde yan etkisi oluyor mu özellikle baş ağrısı extra mide bulantısı ağız tadında değişiklik gibi 😞
Hatice--- Camlicagizem o sorun bende de oluyor aradan biraz geçince istifra ediyorum bas ağrısı da cabası 4.30 yükselmiş öğlen sonu sonuca gideceğim bakalım 25 likten 50 ye çıkartacak büyük ihtimalle
Camlicagizem Hatice--- Bende düşürmeyi teklif ettim olmaz mı diye resmen pazarlık ettim🫣zaten yüksek gebeliktede önemli sen 50ml den devam et dedi kaçış yok ama nereye kadar gider bu bilmem daha 4buçuk ay var doğuma😞
hsizyl gtoptasss 2ye düşmesi gerekiyor hatta doktorum bana 20li haftalarda biz 1.5altında tutmamız gerekiyor demişti
Hatice--- Camlicagizem bende şimdi geldim 50lik yazdı bu haftalarda 3 altında olmasını istiyoruz dedi elimdeki 25 likleri de ikişerli kullan dedi bence ilaçlarını aksatma ben bünye olarak hemen farkediyorum yükseldiğini kötü oluyorum inşallah düşer bununla 😂
Camlicagizem Hatice--- Düşer canım merak etme sağ Salim doğsunlarda artık zafere gidilen yolda çekilen çile mübahtır hesabı katlancaz😁