11-02- cennetb uygulamada 9 Şubat görünüyor ama ben erken geleceğini hissediyorum umarım zamanında gelir 25 haftalığız erkek bebiş annesiyim ilk gebeliğim 🥰
Meryeminannesi20 eylmz benim hala daha sabit bi doktorum yok bu ay bağcılar şafak hastanesinde sema hanım varmış oraya gideceğim çok öven oldu, normalde çam Sakura ya gittim bugüne kadar iki kere de özele gitmiştim cinsiyet için siz hangi Dr gidiyosunuz?
Arzuanne Cocuk_Gelisimci_Anne o her şeye çok kıza biri olduğu için ben ona söylemem genelde yoksa arar kavga eder sonra gelin yaptı olmasın
Cocuk_Gelisimci_Anne Arzuanne bence bana kalırsa bilmesi gereken şeyleri söyle bazen söylemediğin de haklı iken sen haksız duruma düşersin sadece söyleme şekline dikkat edersin kötülüyo olarak deil de ben aileni seviyorum böyle yapmalarına üzülüyorum ne güzel torunları olacak benim yaşadığım stresi çocuğumuz da yaşıyor gibi mesala yine de hayatınıza karışamam tabiki
Arzuanne Cocuk_Gelisimci_Anne haklısınız tabi ben en iyisi herkesten uzak duruyorum artık kim olursa olsun insanlar hiç hassas değil bir şeye karışmıyorum stresle hiç uğraşamam
eylmz Meryeminannesi20 evet her ay geliyor zaten yılbaşından sonra daha çok gelir. Medipolu çok öven var forumda da oraya gideyim dedim