Cocuk_Gelisimci_Anne Arzuanne sanırım benimki de erken gelecek yarın nst ye çağırdı doktorum saglikla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Arzuanne Cocuk_Gelisimci_Anne bir kaç haftayla bir şey olmaz inşallah sağlıkla alırız ama niye öyle dedi ve daha 21. Haftada belli olur mu anlamadım şeker tansiyon plesenta düşüklüğü vs hiç bir şey yok
Cocuk_Gelisimci_Anne Arzuanne bana da detaylı ultrason da doktor kilosu herşeyi çok iyi dedi ama bilmiyorum aşağı basınç yapıyor oda ağrı sancı yapıyor bende
Cocuk_Gelisimci_Anne Arzuanne bende bazen anlamıyorum öyle birşey söylüyorlar ki hiçbir açıklama yok sonrasında anne de bu şekilde strese giriyor , sen boş ver düşünme kötü şeyler Allah ne zaman isterse o zaman gelir ben çocukların lafına bakmıyorum sende bakma pozitif düşün 🌺
Cocuk_Gelisimci_Anne Arzuanne gerçekten mi bana rahim ağzı açıklığı olabilir dedi ve korkuyorum yarın bska özelde ki doktoruma gidip nst ye bağlanacam
Cocuk_Gelisimci_Anne Deletedmom_85 ne demek canım benim insana en iyi gelen şey anlaşılabilmektir 🌺 bende iki üç bişey aldım sadece çünkü bundan önce 5 haftalıkken bebeğimi kaybettim o yüzden bu hamileligim de çok baglanmak istemedim 5 6 aylık olana kadar ama içim hep kıpır kıpırdı çok korkuyordum sürekli WC ye girip bişey var mı diye bakıyordum o yüzden hicbisey almak istemedim çünkü herşeyi hazır olsaydı ve bişey olsaydı bu süreci atlatmam daha uzun sürecekti o yüzden yavaş yavs az az almayi düşünüyorum bir oğlum var 3 yaşında oda çok heyecanlı 🌺🌺
GMZ355 Cocuk_Gelisimci_Anne benimde 14 Şubat sağlıkla kucağımıza alalım 💜🌸 bugün kontrolümüz vardı bizimde boyu 30.5 cm kilo 659 gr dedi yakın zaman da giden var mı 24+0 bugün 💜
Cocuk_Gelisimci_Anne GMZ355 yaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰 bende yarın nst ye bağlanacam en son bende gittiğim de 600 Gram demişti boyu tam olarak anlamadım çok heyecanlıydm detaylı ultrason da söylemişti yarın bakalım ne diyecek 🤲🤲
Arzuanne Cocuk_Gelisimci_Anne inşallah benim en çok korktuğum stresten bir şey olursa diye ve daha çok var inşallah sağ salim alcaz bebeklerimizi sevcez
Senzinc Cocuk_Gelisimci_Anne şekere bakılmadı daha çip patates iyimi geliyo ilk gebeliğimde şekerim yoktu ama smdi bu gebelik cok farklı mantar kaşıntı hersey var 😵💫😵💫😵💫
Cocuk_Gelisimci_Anne Senzinc hiçbiri birbiri ile aynı olmuyor canım yiyeceğin patestes çeyrek patates zarar edeceğini düşünmüyorum mantar tedavisini doğumdan önce muhakkak yaptır
Cocuk_Gelisimci_Anne Arzuanne amin kuzum aminn stres yapmamaya çalış elimizde deil ama hepsi çocuğumuza geçiyor
Arzuanne Cocuk_Gelisimci_Anne keşke şu çevre Kaynanalar vs yaptırmasa kimse sen hamilesin hassassın diye düşünmüyor
Defne10 Benimde 2. Gebeliğim 2. Kızım 🥰 o yüzden pek eşya almadım ablasindan var diye yinede bazen görünce dayanamıyor insan o tatlis kiyafetleri 😍 Şubat 11 gözüküyor doğum ama bakalım nasip
1cocuklumom cennetb 2.hamileliğim 21+3 olduk bi oğlum var ikinci oğlum olacak Allahın izniyle hemen hemen herşeyini aldım zaten abisinden kalan temel şeyler vardı kişisel bakımları kaldı merisnde yaşıyorum
Meryeminannesi20 Deletedmom_85 Başakşehir’in neresinde acaba benimde doğum şubat 23 gözüküyor bende başakşehir deyim🥲😃🥰
Meryeminannesi20 cennetb 23 Şubat gözüküyor doğum. 2.Gebeliğim ve ikinci kızım olcak Allah nasip ederse ablasından kalan eşyaları var bir iki takım kıyafet aldım ablasınınkileri kullancak beşiğini alcam sadece herşey mevcut var zaten büyük kızıma bu sene oda yaptık dolabı şifonyeri ortak kullancaklar 😍🥰
_momandad cennetb Merhaba ilk gebeliğim çok heyecanlıyım Şubat 25-29 arası olacak inşallah doğumum🥰Bebek bezi kıyafet vs her şeyini aldık sadece yatağı falan kaldı,sağlıkla gelsinler inşallah❤️
LamiyaCetinkaya cennetb 2 numara geliyor, 23 Şubat tahmini doğum tarihi, beşiğini aldık, arabasi küveti vs abisinden var. 0-3 aylar kısmen tamam, 3-6 aylara daha geçemedim, cinsiyet belli değil sjsjsj İstanbul’da oturuyorum 🧐
Cetinkayasda LamiyaCetinkaya @Meryeminannesi20 benim de 23 Şubat tahmini sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏🏻