elifpgzlkya4 reybars Ferro sanol coledan d3 magosit kullaniyorum suan. balık yağı da kullanıyorduk doktorumuz balık sezonu açıldığı için hafta da 1 balık yememi önerdi ilacı biraktirdi
December Tugcekmr çok vitamin veriyor bazı doktorlar ben de anlayamıyorum. Bana da birkac tane verildi fakat dayanamıyorum artık midem kaldırmıyor hepsini kestim. Doktora soylicem kullanmaya devam et diyecek biliyorum ama gitmiyor artık bende. 32. Haftadayim ic organlarim iflas etti artık İnsanlar bu kadar ilacı kullanıp yan etki yaşamıyorlar mı acaba diye düşünüyorum bazen. Bebeğim gelsin bütün ilaçları fırlatıp aticam gına geldi valla.
December Naniklininik ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ayrıca gereksiz kilo alımına sebep oluyor bence. Tahlil bile yapmadan dayıyorlar vitaminleri. Doğru bulmuyorum. İhtiyacı olana da gerekli beslenme türünü soyleseler bence daha sağlıklı olur. Ben sebzelerden meyvelerden almaya çalışıyorum şu an. Bebekle birlikte eksik geliyor mudur bilmiyorum ama mideme ve diğer organlarıma da zarar vermek istemiyorum açıkçası. ilk zamanlar doktor veriyor diye kullandım ama artık dayanamıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavusalim inşallah.
Seherzge Naniklininik çoğu doktorun bu ek vitamin markalarıyla anlaşması var. Bu kadar vitamini suni olarak vücutta eksik değilken fazla fazla almak mantıklı düşünen herkes için yanlış gelir zaten. Haftada bir balık yiyorsan ek omega almana bile gerek yok. Hergün 2-3 ceviz yediğinde zaten omega alıyorsun. Doktor dedi diye verilen herseyi sorgusuzca kullanmak kesinlikle yanlış geliyor bana.
Zelihaklc reybars 28+5 deyiz suan. Vitamin ve demir hapı kullanıyorum. Vitamin olarak da ocean mummy omega 3 kullanıyorum onun dışında bir şey kullanmıyorum
AycinGozuacik İlk 12 hafta folik asit içtim 12 den sonra coledan damla ferra sanol ve decavit içtim. 16.haftada da ecoprin ve efa balık yağı eklendi bunlara.
MiaBaslck reybars Best vm2 ,osteo formula,gyneferon depo kansızlık vardı günde 2 ye çıktı şuan gayet iyi değerlerim,ocean d3k2 12. Haftadan sonra kullandıklarım doğuma kadar devam