1sadeturkahvesii Minimalite İmom omega 3 içeren multivitamin takviyesi coledan ise d vitamini damlası
Minimalite ElayAysen hala folik asit kullanıyor musunuz benim bildiğim 4. Ayda bırakılıyor. Eğer devam ediliyorsa bende devam edeyim
Hiloyaa İlk 3 ay folik asit kullandım sonrasında D3,OMG ve magnezyum kullanıyorum 30+3 teyim doğuma kadar devam .🤗
Bsrblr gulcanak02_ bebek kaç kılo son zamanlarda gttınız mı bılıyormusunz bende 30 a az kaldı merak edıyorum ne kadar oldu
Gamzeningebeliksureci reybars 21. Haftadayim. 12. Haftadan beri Solgar demir, innate OMEGA 3 , Microbon K magnezyum bir de Ocean Vitamin D kullanıyorum.
Semre1407 Gamzeningebeliksureci bende ocean d vitamini kullanmaya başlıcam günde kaç kere kullanıyorsunuz ve nasıl kullanıyorsunuz acaba
Sinifcianne34 Semre1407 ben de ocean kullanıyorum. Doktorum fısfıslı olanı tavsiye etti. Tek fıs kullanıyorum
Miniktavsannn 1sadeturkahvesii bende onlara iki gündür başladım dünden beri aşırı ishal mide bulantısı ve halsizlik var sizdede oldu mu acaba
happykis12 reybars 20+6 haftalığız Progestan, Alfamet, Aspirin, Enox, Decavit, Gyno ferro sanol kullanıyorum
1sadeturkahvesii Serendipity16 ben 16. Haftamda başladım doktor istersen omega3 kapsül al ama her hafta balık tüketiyorsan da gerek yok almana demişti
Serendipity16 1sadeturkahvesii şu an her hafta yemeye çalışıyorum arada yemediğim zaman oluyor ama doktorda herhangi bir şey demedi bi dahaki kontrolde sorayım bakayım
Semre1407 Minimalite folik asit 3.ayda bırakılıyor fazla kullanım bebeği kötü etkiliyormuş zaten demir ilacının içinde az miktarda folik asit bulunduğu için o yeterli oluyormuş doktorum öyle dedi bana ve bıraktırdı 🙏🏽
ElayAysen Minimalite ben gebelikde kullandiklarimi yazdim. 3cu ayda biraktim. Sonra balik yagina basladim. Gebelik sonlarindaysa demir magnezium oneriyorlar doktorlar en cok 💚
Senatr myprincessgirl Deletedmom_85 Gyno ferro sanol sizde kabızlık yapmadı mı acaba bende yapınca bıraktım
myprincessgirl Senatr başlarda yaptı bulantı kusma kabızlık ama vücudum alıştı şimdi sıkıntısı yok çok şükür
Deletedmom_85 Senatr bir kaç sefer yaşadım o durumu ama simdi Bi sıkıntı yok bünye alışıyor galiba. Bende Bi ara ilacı birakacaktim ilk aldığım gün aşırı bulantı yaptı. Doktor gece yatmadan önce iç o zaman dedi Şu anlık bir sıkıntı yok o şekilde kullanıyorum
Slc Senatr arkadaşm istersen gece yut onu bide çok su iç kalkar kalkmaz yataktan su ic meyve suyu tüket ben masallh hiç çekmedim kabzlk