semazkcblc
Merhaba , her şeyden önce en yakin hastahanede enfeksiyon ve klinik mikrobiyoloji poliklinigine basvurarak tedavi gormenizi tavsiye ederim. Şöyle bir okudum yorumları ancak sirke gibi tahriş edici maddeleri kullanmamanız çok daha faydalı olur. Bol su tüketmeniz , pamuklu ve bol kıyafetler tercih etmeniz gerekir , ve tabi mümkünse evde bulunduğunuz sürede iç çamaşır giymemeniz sizi rahatlatabilir. Yikanirken genital bolgeniz icin Nivea -intimo jel kullanmanızı öneriyorum. Mümkün oldukça sabun ve kokulu duş jeli kullanmamalısınız. Asla tavsiye üzerine tıbbi ilaç kullanmayın fakat şu anda bile bölgesel yanma - kaşıntı-sizlama sikayetiniz mevcutsa muhakkak yine gebelik takibinizi yapan doktora danışarak travazol-anestol ya da Exoderm-anestol isimli kremleri küçük miktarlarda birbirine karıştırarak bölgesel uygulayıp kendinizi rahatlatabilirsiniz. Bitkisel herhangi bir şeyler kullanmayınız. Stres ve sıkıntı yapmadığınız sürece doğru tedavi ile kısa zamanda geçecektir.. Ben de gebelikten önce , gebelik süresinde enfeksiyon geçirdim, gebelik öncesinde ve ilk 10 hafta çok şiddetli geçti. Yanlış uygulamalar süreci daha da zorlaştırıyor, dolayısıyla her gün gitmeniz de gerekse, doktor da degismeniz gerekse mutlaka tıbbi öneri ve tedavi almalısınız. Etrafınızdaki kişilere sorarak kendinizi tehlikeye atmayınız.. Iyi akşamlar.