Husozle38 Detaylı ultrason ne zaman yaptırdınız Mardin Batman olan varmı bu illerde yaptıran bulamadım dr yardımcı olun lütfen 🙏🏻
Miniminik1 Batman eğitim araştırma Hastanesi’nde yaptırmıştım ben ama perinatolog var mı hala bilmiyorum muhtemelen vardır Batman’da bir de özel hastanede yaptırabilirsiniz sanırım yaşam Hastanesi’nde Kenan kırteke diye bir doktorda yapıyor
Hilaldgn Miniminik1 Kenan hocaya gittim çok memnun çok detaylı bir şekilde konuşup bakıyor anlatıyor tek tek tavsiye ederim 😌
Hilaldgn Miniminik1 eğitim araştırma hastanesinde yok perinatoloji uzmanı .. detaylı ultrason diye gün verdiler hiç bir bilgi vermiyor muayene sırasında toplasan 5 dk bile muayene edemedi… Yaşam hastanesinde Kenan hocaya göründüm bu sebepten dolayı.
Yenianniss- Hilaldgn Kenan hocaya gitmeyi düşünüyorum bende kaç dakika sürüyor ilgili mi ? Görüntü CD veriyor mu ? Ultrason nasıl ?
Miniminik1 Hilaldgn daha önce vardı ben orada yaptırmıştım ve baya iyiydi ama tayini çıkmış sanırım yerine biri gelmemiş demek ki
Hilaldgn Yenianniss- memnun kaldım çokta ilgiliydi gittiğime pişman olmadım yine olsa yine kendisine giderim ☺️
Hilaldgn Görüntüyü orada canlı izliyorsunuz ekran karşısinda yarım saat sürüyor. Dosya veriyor size .