Tuba03 36 haftalık olduk ilk doğumum olacak allah kısmet ederse ama nedense içimde bir ölüm korkusu var sanki Doğumda ölecem gibi bir his var böyle olan varmı depresyona girdim resmen 🥺😣☹️
Hulyaaaa Tuba03 aynı ben :(. Bide benım oğlan ters geliş sezeryan olacam . Genel anestezi de ayılamam diye korkuyorm. Epıdural spinal da kalbim dayanmaz canlı canlı kesilmeye diye korkuyorum ama yapacak bsey yok bi şekilde çıkacaklar canım
Laayla Tuba03 ben de öyleyim ya bana bi şey olursa ya bebeğime bi şey olursa gibi korkularım hiç bitmek bilmiyor Allah yar ve yardımcımız olsun🤲
nimetdeniz Tuba03 28 haftaligim sezeryan mi normal mi olucam bilmiyorum daha ama aynı korku bendede var şimdiden düşündükçe sıkıntı basiyo
nimetdeniz Tuba03 Allah hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah ne diyim bazen kendimi teselli etmek için diyorum bu kadar insan nasıl doğurmuş eskiden teknoloji böyle değilken annelerimiz evde doğurmuş felan böyle avutmaya çalışıyorum kendimi 🙄
Tuba03 nimetdeniz evet eskiden nasıl doğurmuşlar aslında biz her şeyin bilincindeyiz ya o gerçeklerde biraz ürkütüyor bizi