Adeninannesiseren Haftadan beri cinsiyet göstermeyen yavruyu tekrar görmeye geldim. Sizce gösterecek mi. Bu haftaya gelipte görmeyen oldu mu. İnsanlar şaşırıyor nasıl hala öğrenmedin diyor
MomsE Adeninannesiseren kıyamam ben de 14-17 haftalarda hep gittim geldim göstermedi 20. Haftada netleşti 😍
Ceviz6550 Adeninannesiseren 3. Hamileleigimi yaşıyorum ilk oğlum 13 haftalıkken belli oldu ikinci oğlum 19 haftalıkken belli oldu şimdi ise 13 haftalıkken kız olduğunu ogrendim dün yine gittim kesin kız olduğunu öğrendim şuan 15 haftalık hamileyim pozisyonu çok önemli bence hareketleri falan öğrenirsiniz sizde insalalah
denizalismom Adeninannesiseren valla ben bişiey yiyip içmedim oğlum hemen gösterdi 🤣 ama çikolata ve kahve iyi geliyor hareketleniyorlar🥰
Asure123 Edaaa123 ben de hemen öncesinde içtim ama tık yok öylece yatıyor parmağını emiyor kımıldamıyor bile😂😂 bacakları kaç seferdir hiç açmıyor
Adeninannesiseren Edaaa123 suyu az hiç kalmamıs hareket edemiyor hemen perinatologa git diyor hüngür hüngür ağliyorım mahvoldum
Hamileanne Adeninannesiseren ayy rabbüm şifa versin inşallah üzme kendini dua et ve havuç suyu iç sürekli bende çok işe yaramıştı
karansmom_ Adeninannesiseren inşallah hayırlı haberler ile gelirsin. Su tüketimini az mı içiyordunuz ?
Adeninannesiseren karansmom_ malesef gelişimi gerideymiş suyu azmış ve ağlarken dinleyemedigim birkaç şey daha.. alıyorlar bebeğimi.. hayatımın en zor günü. Cinsiyetini oğrenicem diye sabah dua ederek cıktıgım evden şimdi hastanede yatarak yazıyorım
La_Liberte Adeninannesiseren çok çok üzgünüm ne desem bilmiyorum 🥺 Allah size güç kuvvet sabır versin. Evlat acısı yaşamış bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Allah Aden’i size bağışlasın 🙏🏻
Asure123 Adeninannesiseren Allah yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm 😢😢 o seni cennette bekleyecek ve onlar olmadan cennete girmem diyecekmiş….
Adeninannesiseren La_Liberte tesekkürler 😔 bu acının tarifi yok. Allah kimseye yasatmasın. İki saat içinde boğazım indi ağlamaktan
burcusami Kromozom bozukluğu mu çıktı rabbim sabır versin, 18 haftalık kızımı bende kaybettim suyu bitti 😥