Şu an ne hissedecegimi bilmiyorum sevinsem mı yoksa hiç bir şey yapmasam mı bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim bugün benim için çok özel benim 3 Kaybım var bilenler bilir ilki kürtajdi ikincisi ölü doğum olmuştu ilk oğlumu doğuma yakın kaybetmiştim daha sonra ikinci oğluma hamile kalmıştım şu an 28 aylık bir oğlum var ve 3 buçuk ay önce ben yine kürtaj oldum bir yanım ne bu cesaret diyordu ama bir yanım da bu yarım kalmışlığı tamamlamak istiyordu bu arada özel olmasının sebebi ben ikinci oğlumu mucizemi 25 Ekim’de ogrenmistim ve bugün 25 Ekim adetim 1 gün gecikti bu arada ve Allah nasip ederse bebeğim doğarsa 18 Haziranda doğacak sezaryen olacağı için ikinci oğlumun doğum günü de 18 Haziran bilmiyorum inanın ne hissedecegimi bilmiyorum inşallah rabbim bu sefer bağışlar Allah’ın izniyle bu sefer acele etmeyi düşünüyorum doktora gitmek için zaten folik asit kullanıyorum coraspinde kullanıyorum kan sulandırıcı iğnemde var onu da kullanırım 9 Kasım’da randevu aldım yani 6+4 falan olmuş olacağım gittiğimde bakalım rabbim ne gösterecek 🤲🥰
Bu arada belirtilerim
Ara ara karnıma kasigima kramp giriyor
Göğüs hassasiyeti
Vücut sıcaklığı
Sırt ağrısı
Akıntı artışı
Haddinden fazla vajinal yumuşaklık
Aslında benim 4 gebelikte hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı ondan dolayı ben adet olurum demiştin ama gebelik varmış inşallah burdan doğum haberlerimi de veririm yine dualarınızda beni unutmayın 🥰♥️