sekerlisu 1159098263 al benden de aynısı.. son 2 yazıyor ama hiçbir belirti yok o yüzden sezeryan diyor çevremdekiler bakalım Dr ne diyecek
sekerlisu Korkuyoruz endişeliyiz ben de öyle … normal için inancım yok açıkçası çatı muayenesi yapacak Dr bu cuma açılma fln olduğunu da sanmıyorum hiç sancım yok
1159098263 sekerlisu tabi sizin seçiminiz ama ben gitmeyin derim bende aynı şeyleri yaşadım gittim alttan muayene fln oldu Ama çok rahatsızım gerçekten hiç önermem tabi sizin seçiminiz saygı duyarım
sekerlisu 1159098263 teşekkür ederim💓 normal yapıp yapamayacağıma karar verecekmiş çatı muayenesi sonucunda☹️ alttan muayene ettikten sonra sizin doktorunuz ne dedi ? Çatınızla alakalı bir şey demiştir normal yapabilecek miymişsiniz ?
1159098263 sekerlisu evet normal doğum yapabilirsin dedi ama hiç önermiyorum zaten siz doğumdan hemen önce aynı şekilde alttan muayene oluyorsunuz şuan gerek yok bence
sekerlisu 1159098263 haklısınız 💓 benimki tombul bebek normal için pek şansım yok zaten :( 4ü geçmiştir yarın söyler dr