nilsdreams Arkadaşlar konu başlığında adı geçen 3 farklı kromozomları inceleyerek bebek için kesin sonuç veren bu testleri doktoru öneren yaptıran varsa fiyat ve hangi hastane olduğu bilgisini paylaşabilirseniz minnettar olacağım...şimdiden teşekkürler 🙏🏻
BerenAlya nilsdreams ben yaptırdım canım 2000₺ kadıköy medicanada dr yapalım demişti ikili taramam yüksek çıktı diye çok şükür bu kan testini yaptırdık hiç bi sorun çıkmadı🙏🏻❤
nilsdreams BerenAlya süper çok sevindim nice sağlıklı güzel ömrü olsun🙏🏻 2. Bebeğimde 2 li temiz çıkmasına rağmen farklı bir sıkıntı çıktı ve sadece 21 haftada renkli doplerde tespit edilerek gebeliğim sonlandırıldı şuan 8 haftalık hamileyim ve bunda daha sıkı tahlil ile herşeyi erken tespit etmekten yanayız haftaya yapılması planlanıyor umarım bende sağlıklı bir sonuç alabilirim 🙏🏻
BerenAlya nilsdreams Amin kuzum Allah Razı olsun🙏🏻Yaptırmanı öneririm içiniz rahat olur hem.Rabbim hayırlısıyla elinize almayı nasip etsin güzel sonuçların olsun,çok güzel sorunsuz hamilelik geçir inşallah❤🙏🏻