Liv3652 babyme_ay 29+3 ara ara kasik ve bel ağrıları başladı ağırlaştım gibi hissediyorum bazen yataktan yuvarlanarak kalkıyorum 😄onun dışında iştahın da masallahi var 🫢 bir de bi kaç gündür Nabız yüksekliği çekiyorum genellikle 95-110 arası çıkıyor hep başka yaşayan var mı merak ettim bende
Altunay_2020 babyme_ay 30+5 oldum, 2 gecedir hic uyumadim diyebilirim🥲 karnim ne yone donsem aciyor kaburgam batiyor. Ustelik 3.5 yas krese giden oglum var, onu birakip calisiyorum evden artik baya baya zorlandigimi hissediyorum
mommys1 babyme_ay 29+1 iz ellerim şişiyo sabahları uyandığımda bide bacaklarım ağrıyor çok yemeye başladım midem aşırı rahatsız ediyor beni karnım çok ağrıyor. 2. trimester gerçekten prenseslik dönemiymiş 🥹
seymmnr 29+3 gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum. çok şükür herşeyimi kendimi yapabiliyorum ama bir yerden sonra topuklarım artık yeter diyo 🥲 bir de tuvalete gitmekten gerçekten yoruldum artık 🤦🏼♀️ çalışmak zorunda olmakta çok can sıkıcı keşke gebelerle alakalı daha güzel pozitif yasalar çıkarsalar 😢. gün geçtikçe heyecandan kalbim gümgüm 🥲 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🫶🏼
babyme_ay seymmnr keşke yaa ben de 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bu gidişle zor olacak gibi. İlk gebelik daha iyiydi çalışabilmistim sonuna kadar. Ama bunda çok ağırlaştım. Erkek bebek olduğu için mi ikinci gebelik olduğu için mi bilmiyorum artık 😂
babyme_ay Altunay_2020 Allah yardımcın olsun valla çok zor benim de küçük kızım var ve çalışıyorum. Tekrar işe döneceğimdr asıl olaylar başlayacak birini kreşe birini babaanneye ya da bakıcıya 😅 işimiz zor valla
Kceylan 31+1 olduk bizde, karnımın üst bölgesinde aşırı derecede ağrı var, bacak krampları çok arttı. Burnum büyüdü 😄elim ayağım daha şimdiden balon gibi şişiyor akşam işten dönüşte bambaşka birine donusuyorum 😄😄
Cem_re24 29+1 iz son bir kaç haftadır baya ağırlaştığımı hissediyorum. Uyumak ve yataktan kalkmak iyice zorlaşmaya başladı. Önceden akşamları çok şişkinlik hissediyordum pek bir şey yiyemiyordum. Şimdi akşam çok yiyorum sabaha da çok acıkmış uyanıyorum 😄 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl olacak emin değilim. Sabahları enerjik oluyorum ama akşam eve gittiğimde bir o yana bir bu yana bayılıyorum. Gerçekten dediğiniz gibi 2. trimesteri şimdiden özledim 🥲 Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar, çoğu bitti azı kaldı
Elffyns 30+5 olduk aşırı derece de mide yanmam oluyor renne şurup verdi doktorum ama kesmiyor birde gece tuvalete gitmekten yoruldum onun harici iyiyim ara ara bel ağrılarım olsa da😉
babyme_ay Elffyns ya mide yanması benim de çok oluyor kaç şişe şurup bitirdim daha da bitiricem gibi geliyor 😅
M-Y2020 babyme_ay şuan 32 hafataydim 29 30 da çok şiddetli ağrılar yaşadım ama şuan elhamdülillah iyim sağlıkla doğanlar inşallah
babyme_ay M-Y2020 bende de oluyor aslında. Böyle hareket ederken ağrı yasiyorum kızlar normal mi sanki ayağıyla diziyle ittiriyor ama canım nasıl acıyor. İlk hamilelikte böyle olmuyordu sanki hatırlamıyorum.