elisa38 Cansuu55 ağırlaştırılmış uykusuzluk sinirlilik hali oluyor sırt ağrıları açlık var dogursam diyorum bi araa artık yaa ama korkuyorum ilk gebelik
Hiilal0606 Cansuu55 aşırı ağırlaştım gün boyu yataktayım geceleri saç diplerime kadar terliyorum bide boğazım agrıyor artık doğurmak istiyorum 37+1 iz
Sahdormommy Medine21- hislerime tercüman olmuşsunuz ikinci gebeliğim oysa ama korkuyorum endişeliyim heyecanlıyım biran önce doğsun diyorum bir yandan da korkuyorum
Ervanurumm Bizde bugün 38 olduk . Bir sürü karışık duygu 2. Doğumum olacak salı gününe sezeryan tarihimizi aldık bakalım bekliyoruz. En büyük endişem kızım benden ayrılmak istemiyor bana çok düşkün 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Hbb19 İlk gebelik sancidan uyuyamıyorum ama yalancı sancılar bu ara arttı. Aşırı korkuyorum Bi yanımda çok.heyecanli. Uyku hallerim var bu aralar,mide yanması ve bulantilar. Sağlıkla gelsin hepsi Rabbım hepimize kolaylik versin inşallah 🥰
Hbb19 Cansuu55 bizimki baya aşağı inmişte stresten gelmezse daha gelecek gibi değil 🤣🤣🤣 Sağlıkla alın kucağınıza
Cansuu55 Hiilal0606 benim de boğazım ağrıyor grip oldum ama bebek kanala inmemiş dana gelmeyecek gibi
Cansuu55 Hbb19 acaba aşşağı indikten ne kadar süre sonra doğum olur biliyor musunuz ☺️ amin inşallah hepimiz 🙏🏻
Hbb19 Cansuu55 bilmiyorum ki sancı da çıkmıyor. Bu hafta muayene olcam normal.dogum.icin uygun mu değil mi diye. Hanım efendi ne zman isterse. 🥰