Kubragnssvr63 Evlimutlucocuklu06 hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız acaba ben 21.haftadayim benim kız fazla sakin galiba henüz hissetmiyorum dün panikten gidip kalp atışını dinledim sağlık ocağında o yüzden
Fadimr Kubragnssvr63 ahhhh ahhh annelik. Benmde 20+5 düzenli hareket hissetmiyorum yorulduğum günler helee sonrada beni ni panik alıyor.
Evlimutlucocuklu06 Kubragnssvr63 ben çok kilo almadım o yüzden hemen hissedemedim acaba beni farketmiyorum derdim. 24sonra daha net belli olmaya başladı sizin de öyle olacak muhtemelen
Erkeekaannesii İlaç mağduru bende yeni uyandım güzel anneler 20+4 olduk bugün itibariyle oğluşumla ben gayet rahat uyuyorum aman nazar değmesin 🤭🧿🤰👼
Fadimr Erkeekaannesii karnınız büyüdü mü benm çok fazla değil hala🤭 etrafta hiç yok gibi dedikçe bana vesvese geliyor.
Miracleee Fadimr çok da büyümesi iyi değil bence. Dün eşim arkadaşına söyledi bebek bekliyoruz diye. Ben eşini gördüm hiç hamile gibi değil demiş 😁 ben memnunum bu durumdan. Sonuçta hersey sağlıkla ilerliyor
Kubragnssvr63 Fadimr inanın o kadar panik haldeyim ki bir başlayınca da az dur dersin diyorlar herseye raziyim yeterki hissedeyim o durmasın diyorum
Kubragnssvr63 Fadimr evet ilk gebeliğim. Dediğiniz gibi karın içi yapısından kaynaklı dedi hemşiremizde
Burcuilker1 Yeliz34 oooo baya olmuş birde ahaha🤣🤣 hadi bakalım sağlıklı iyi olsunlar da inşallah ama sen öğrenince yaz bize🤭🤭